Episode
Episode16. maj 202045 min.P1

En fødselsdagssviner, en viral gymnasierektor og et kontroversielt comeback fra Mette Frederiksen

Shitstorm

lørdag 16. maj 202045 min.P1

Om denne episode

En fødselsdagsnote i Amagerbladet gik i denne uge viralt, da en lykønskning blev til en offentlig ydmygelse.

I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre bladets chefredaktør Jesper Gisli svare på kritikken af den omdiskuterede fødselsdagshilsen.

Desuden besøg af Henrik Qvortrup i anledning af den lille magtkamp, der udspillede sig mellem ham og statsministeren på et pressemøde torsdag. Måske får vi endda får svar på, om han virkelig er så klog, som statsministeren påstår.

Endelig er landets mest omtalte rektor, Søren Hindsholm, med til at opklare, om det er lettere at finde 10 veganere end en coronasmittet i Nordjylland.

Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal

Indhold

  • TitelTid
  • OP-Pt.2 med 07:44
Om serien

Shitstorm

81 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste