Episode
Episode29. aug 202045 min.P1

Allan Nielsen og det vilde internet, Jens Rohdes ungdom og Nyt fra provinsen

Shitstorm

lørdag 29. aug 202045 min.P1

Om denne episode

Han har fejret store triumfer på grønsværen og har spillet hele 44 landskampe for det danske fodboldlandshold. Men i dag beskæftiger Allan Nielsen sig i højere grad med interessante teorier om corona, end han beskæftiger sig med fodbold. På sin facebookprofil deler den tidligere landsholdsspiller en lang række påstande, som flere eksperter kalder for konspirationsteorier. I denne udgave af Shitstorm på P1 spørger vi Allan Nielsen, hvorfor han tvivler på mainstream-medier og statslig sundhedsinformation.

Desuden besøg af Jens Rohde, der har været i kombineret shit- og lovestorm, siden han gik i detaljer om sin ungdom i Viborg - der i højere grad lyder som en ungdom i Chicago. Vi gennemgår det digitale forløb og faktatjekker Rohdes ungdomsbeskrivelser.

Endelig kan vi præsentere 'Nyt fra provinsen' - et format, der muligvis skal skifte navn efter flere gode forslag fra Shitstorms lytterskare.

Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

Indhold

  • TitelTid
  • med Krauka12:34
Om serien

Shitstorm

75 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste