Episode
Episode12. sep 202044 min.P1

Saseline og sundhedsdebatten

Shitstorm

lørdag 12. sep 202044 min.P1

Om denne episode

Saseline Sørensen er kendt som SOAP-sanger og influencer, men de seneste uger har hun markeret sig som en kontroversiel stemme i Corona-debatten. Hun opfordrer unge til at smide mundbindet, ligesom hun stiller spørgsmålstegn ved effekten af en kommende Corona-vaccine.

I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller Saseline op til et kritisk interview om hendes nye rolle som sundhedsdebattør.

Desuden gennemgår vi det digitale forløb, der blev kickstartet af en underskriftindsamling fra en række kvinder fra mediebranchen, der skrev et støttebrev til Sofie Linde.

Endelig skal vi til Birkerød i denne uges 'Nyt fra Facebookkøbing. Her har en særlig gyllemetode skabt store konflikter i den lokale facebookgruppe.

Værter: Mads Aagaard og Anna Olrik.

Indhold

Om serien

Shitstorm

74 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste