Episode
Episode2. mar 201944 min.P1

Når hadbeskeder bliver virkelighed

Shitstorm

lørdag 2. mar 201944 min.P1

Om denne episode

Stig Rossen fik det meste af Twitter på nakken, da han udførte sketches til dette års Melodi Grand Prix. I denne udgave af Shitstorm på P1 får vi besøg af sangeren, der svarer på internettets benhårde kritik.

Desuden en rundbordssnak med folketingspolitikere fra hver sin side af salen, der har oplevet, at hadbeskeder bliver til trusler og konfrontationer i den virkelige verden. Mattias Tesfaye fortæller, hvordan det påvirker ham at blive spyttet i hovedet i et tog. Joachim B. Olsen forklarer, hvordan han tacklede en situation, hvor han blev truet på sin bopæl. Og Kenneth Kristensen Berth forklarer, hvordan han kom over at blive overfaldet efter et folkeskoleforedrag.

Endelig en snak med Mai Manniche og Trustpilot og et kig til USA og The Kardashians.

Værter: Mads Aagaard og Camilla Boraghi.

Indhold

Om serien

Shitstorm

74 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste