Episode
Episode18. feb 202259 min.P1

Præsidentkandidat Spéciale 1:4 - Emmanuel Macron

Stjerner og striber - Midtvejsvalg

fredag 18. feb 202259 min.P1

Om denne episode

Valgkampen er i fuld gang i Frankrig, og vi er taget på roadtrip for at blive klogere på de fire kandidater, der lige nu har størst chance for at erobre magten til præsidentvalget i april.

I første portræt-særudgave gælder det den forsvarende mester, Emmanuel Macron. Hvem er han, og hvordan blev et følsomt og filosofisk fugleskræmsel fra provinsbyen Amiens til Frankrigs mægtigste mand? Hvad er det for en post, kandidaterne kæmper om, og hvorfor skal man altid banke på, inden man går ind på præsidentens kontor i Élyséepalæet?

Deltagere: International korrespondent Stéphanie Surrugue, udlandsjournalist Lasse Engelbrecht og EU-korrespondent Ole Ryborg.

Tilrettelæggelse: Lasse Berg Sørensen.

Om serien

Stjerner og striber - Midtvejsvalg

118 episoder

Til november skal amerikanerne til midtvejsvalg, hvor de skal vælge nye repræsentanter til Repræsentanternes Hus og Senatet i den amerikanske Kongress. Hvad er på spil for amerikanerne, og hvad betyder valget for Bidens sidste to år som præsident? Intet er for stort - eller småt - når Stjerner og striber hver uge endevender den amerikanske valgkamp frem til valget.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste