Episode
Episode19. sep 202256 min.P1

Vores liv på en smartphone

Supertanker

mandag 19. sep 202256 min.P1

Om denne episode

" Vælg dine personlige præsentationer omhyggeligt, for det, der begynder som en maske, kan ende med at blive dit ansigt." siger den canadisk-amerikanske filosof og sociolog Erving Goffman. Og man kan supplere med filosoffen, Hannah Arendt, som siger "Ingenting og ingen eksisterer i denne verden, hvis væren ikke forudsætter en beskuer". Vi lever i stadigt stigende grad vores liv gennem skærme; online møder og smartphones med diverse platforme, som vi ses og kommunikerer på. Men hvor meget lever vi reelt på den måde, og hvor autentisk er vi sammen?

Medvirkende: Naiha Khiljee forfatter/digter og psykolog. Camilla Mehlsen Digital Medieekspert i Børns Vilkår, forfatter. Imran Rashid speciallæge i almen medicin og forfatter til flere bøger om teknologi og mennesker.

Carsten Ortmann: tilrettelægger og vært.

(Sendt første gang 19 september).

Indhold

Om serien

Supertanker

132 episoder

Supertanker på P1 giver et filosofisk perspektiv på emner, som de fleste af os kender fra vores eget liv.

Det kan være store beslutninger, komplekse livsovervejelser eller helt almindelige forsøg på at få et moderne liv til at hænge sammen med arbejde, fritid og familie. Med udgangspunkt i filosofien og idéhistorien er Supertanker et program, der skaber tid til eftertanke og refleksion.

Vært: Carsten Ortmann.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste