Episode
Episode3. dec 202155 min.P1

Janni Pedersen

Ugens gæst

fredag 3. dec 202155 min.P1

Om denne episode

Hvis vi har sex, så bliver du fastansat!

Hun havde egentlig ikke tænkt sig at stille op i dokumentaren "Sexisme bag skærmen", men samtaler med datteren overbeviste hende.

Janni Pedersen er kendt som hårdtslående kriminalreporter, nyhedsvært på TV2 og krimiforfatter, alligevel er hun chokeret over de vidnesbyrd, der vælter frem om en krænkende og grov arbejdspladskultur, hvor chefer og kendisværter i lyseblå skjorter misbruger deres magt, og kræver sex af unge kvinder til gengæld for job på TV-stationen i Odense.

Janni Pedersen er en af fortællerne i "Sexisme bag skærmen" og ugens gæst på P1.

Vært: Gitte Hansen.

Rettelse:

I den direkte udsendelse sendt på P1 den 3. december 2021 siger værten følgende: "En af mine nærmeste kolleger, en medvært, Mads Aagaard, viste sig at være en grov krænker igennem flere år". Udtalelsen, der bl.a. kommer på baggrund af den dækning af sagen, der var i Berlingske tilbage i 2020, skulle forinden have været forelagt for Mads Aagaard. Det er den ikke blevet og det beklager DR. Efterfølgende har DR forelagt udsagnet for Mads Aagaard. Han har ikke ønsket at komme med en direkte kommentar, men er uenig i programmets fremstilling af ham.

Om serien

Ugens gæst

117 episoderP1

Pia Røn inviterer hver fredag kl. 9.05 en af ugens centrale personer i studiet. Kom gerne med spørgsmål på P1´s facebookside eller sms til 1212

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste