Serie3 episoderP2

Michala Petri: For musikkens skyld

Hvem kender ikke Michala Petri? Eller tror de gør! Men mennesket Michala blev ofte fortrængt i spotlyset som feteret verdensstjerne på alverdens scener. Først nu i en alder af 60, begynder hun at kalde mennesket Michala frem fra mørket. Gennem to måneder har hun i samtaler med musikjournalist Iben Mogensen set tilbage på et liv med et helt særligt udgangspunkt. Et liv med mange barske valg og fravalg, og hvor hun i en sen alder måtte lære sig, hvad andre tog for givet. Alt blev gjort for musikkens skyld.

RSS

Alle episoder

Episode17. jun 201957 min.
Episodemandag 17. jun 201957 min.

Hvem kender ikke Michala Petri? Eller tror de gør! Men mennesket Michala blev ofte fortrængt i spotlyset som feteret verdensstjerne på alverdens scener. Først nu i en alder af 60, begynder hun at kalde mennesket Michala frem fra mørket. Gennem to måneder har hun i samtaler med musikjournalist Iben Mogensen set tilbage på et liv med et helt særligt udgangspunkt. Hun startede med at spille blokfløjte som 3-årige, optrådte fra 5 års alderen og gik ud af skolen efter 4. klasse for at gå på konservatoriet i Hannover. En barndom med skemaer, kostplaner, skalaer, fadervor, ansvarsfølelse og ensomhed.

Tilrettelæggelse: Iben Mogensen og Ane Skak.

www.dr.dk/p2

(Udsendt som podcast 17. juni 2019).

Episode17. jun 201945 min.
Episodemandag 17. jun 201945 min.

Et ungdomsliv med mange barske valg og fravalg. Karrieren tager fart, det internationale turneliv starter, men i mødet med den første kærlighed erfarer Michala hvad der passer - og ikke passer - på den karrierevej, som hendes mor har været med til at udstikke for hende.

Gennem to måneder har Michala Petri i samtaler med musikjournalist Iben Mogensen set tilbage på et liv med et helt særligt udgangspunkt. Alt blev gjort for musikkens skyld.

Tilrettelæggelse: Iben Mogensen og Ane Skak.

www.dr.dk/p2

(Udsendt som podcast 17. juni 2019).

Episode17. jun 201946 min.
Episodemandag 17. jun 201946 min.

Mødet med Lars Hannibal, Michalas store kærlighed og far til hendes to børn, bliver et vendepunkt i hendes liv. Det er mødet med en ny verden hvor musikken stadig er omdrejningspunktet, men hvor kærligheden, moderskabet og fællesskabet får plads. I en voksen alder må hun lære sig, hvad andre tager for givet. Gennem to måneder har hun i samtaler med musikjournalist Iben Mogensen set tilbage på et liv med et helt særligt udgangspunkt. Alt blev gjort for musikkens skyld.

Tilrettelæggelse: Iben Mogensen og Ane Skak.

www.dr.dk/p2

(Udsendt som podcast 17. juni 2019).

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste