Live lige nu

 1. Episodetirsdag 9. aug 20223 T 0 min.

  Badesæsonen står for døren, og P3 sparker den op, når Kasper skruer op for termostaten, giver dig sand mellem tæerne og i to timer hengiver os alle til paraplydrinks og høj sol på blå himmel. Der er garanti for masser af musikalske solskins-slaskere!

  Vært: Kasper Reippurt.

 2. Eftermiddag

 3. Lige nukl. 12:00 – 14:00

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 4. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Velkommen i de 17% - programmet, hvor vi tit er i mindretal, men aldrig er alene. Føl dig spejlet, udfordret og forundret på samme tid, når Sofie og Sebastian giver dig et stykke af hver deres virkelighed, og hvor intet er for stort eller småt til, at vi kan gå op i det.

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 5. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere.

  Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

 6. Aften

 7. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Ena Cosovic får i dag besøg af førstegangs Tirsdagsvenner Smokey og Lille Høg. Men heldigvis er de alle tre venner IRL. Begge er super seje DJ's i den københavnske undergrund, men Smokey er også en bass-kyndig musikvært i Kollektivet på P3. Der skal snakkes musik, musik og musik!

  Gæster: Smokey, Lille Høg.

 8. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Lyt med, når instruktør Jonas Risvig folder Salsas lydunivers ud og sætter lyd på tærsklen til voksenlivet, som den lyder, føles og opleves af seriens hovedpersoner Uma og Victoria.

 9. Episodetirsdag 9. aug 20221 T 3 min.

  På stranden i et post apokalyptisk Hanstholm. Det er der, Ganger tager dig med hen i nummeret "Bye Bye". Et nummer der forandrede medlemmernes oplevelse af at lave musik og blev til det samlingspunkt, de havde brug for.

  Gæster: Thomas Bach Skaarup og Ninna Lundberg.

  Vært: Sara Sadiq Frost.

  Klipper & lyddesigner: Nina Liv Bendstrup.

  Redaktør: Morten Narvedsen.

  Redaktionsleder: Karen Albertsen.

  Programsvarlig: Søren Bygbjerg.

 10. Episodetirsdag 9. aug 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 11. Nat

 12. Episodeonsdag 10. aug 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste