Live lige nu

 • København
 • København
 1. Episodetirsdag 21. mar 20232 T

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af 1976.

 2. Lige nukl. 14:00 – 16:00

  Føler du dig også som en del af et mindretal, du ikke har mødt endnu? Jamen, så velkommen til "De 17%" - et enormt bekræftelsessøgende program, der favner alt fra heksekunster til sportsnyheder, utrolig meget ekspertviden og interviews, der stort set altid går som planlagt.

  Dine værter er Sofie Sytnik og Kaare Nygård.

 3. Episodetirsdag 21. mar 20232 T

  Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere.

  Værter: Martin Plauborg og Sebastian Johan Lund.

 4. Aften

 5. Episodetirsdag 21. mar 20232 T

  Lyt med, når Ena Cosovic giver dig fremtidens stjerner i Upcomingduellen, gør dig nostalgisk med throwbacks og er din ven i radioen mellem 18 og 20.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 6. Episodetirsdag 21. mar 20233 T 3 min.

  Neonlys er din absolutte aftensnack! Her dykker Fie ned i nogle af de allernyeste, allerstørste og allerfedeste hiphop og rnb-artister. Hver uge kaster Fie lys på én bestemt sang, som fortjener lidt ekstra kærlighed gennem ugen. I dag får du 'Pow Pow' med FVN til at smøre dine øregange som denne uges 'Neonlyd'. Desuden går vi på musikopdagelse, når 'Ugens Sample' sender dig på en daglig føljeton, hvor der lyttes til nogle af de helt store sange, som hiphopmusikken gennem tiden er blevet inspireret af. Som altid ligger der en times lækker mixtape i slutningen af programmet. Guf løs!

 7. Episodetirsdag 21. mar 20231 T 2 min.

  Det starter egentlig roligt nok. Vi snakker lidt bødekasse, og Andreas har et klip med fra dagens Go' Morgen P3, hvor Mikkel fucker op. Det koster ham en 10'er. Men stille og roligt udvikler stemningen i studiet sig, og til sidst går en af værterne godt gammeldags bananas. Nogen vil kalde det en nedsmeltning. Mikkel udvikler i øvrigt også en spændende forretningsidé, som I fandeme ikke må stjæle. Alt sammen på kun 30 minutter. Bon appetit!

 8. Nat

 9. Episodeonsdag 22. mar 20234 T 55 min.
  Natradio på P3
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste