Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodefredag 5. aug 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodefredag 5. aug 20221 T 2 min.
  Natradio
 4. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.
  P3 Musik
 5. Episodefredag 5. aug 20221 T 55 min.

  Anna og Anders sender i dag SommerMorgen for sidste gang. Der skal derfor bindes en smuk sløjfe på tre uger, hvor det gennemgående tema har været 'På røven'. Derfor er der besøg af Ida Marie Moesby, forbrugerøkonom i Nordea, som for tre ugers tid tiden hjalp med økonomiske råd. Dem følges der op på, men Ida Marie giver også grønt lys til at give den lidt gas i weekenden, og lytterne stemmer i, når de fortæller, hvad de skal bruge penge på henover weekenden, og det er alt fra chokolade til Londontur.

  Derudover er den helt perfekte fredagsgæst på besøg, nemlig klummeskribent, journalist og podcastvært, Ditte Okman, som åbent og ærligt deler ud af sin privatøkonomi. Hun fortæller om, hvad hun bruger sine penge på, som ofte er noget med restaurantbesøg og hotelovernatninger - og så deler hun også ud af nogle af hendes bedste økonomiske råd.

  Tre ugers google-quiz og sommerhit-battle er også nået til den store finale, hvor Anna bragt forsøger at få tillusket sig nogle point, selv om Anders i forvejen ligger ret sikkert, til at kunne tage vinderhatten på.

  Værter: Anna Tychsen og Anders Ugilt.

 6. Formiddag

 7. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.

  Alle fucker over tid! Og det er helt okay. Vi er her ikke for at løse dine problemer. Vi er din shoulder to cry on, og vi er her for at fortælle dig, at det hele nok skal gå - også selv om du er kommet til at sende nudes til din far! Hvem ringer du til, når du har fucket op? Du ringer til 70202020. Maria og Carl er dine 'Fuck Ups på P3' hver dag mellem 10-12, hvor de hylder dine fuck ups, store som små, under århundredets mest syndige sommer!

  Værter: Maria Bülow Bach og Carl Knast.

  Gæster: Lars Løkke og Bodil Jørgensen.

 8. Eftermiddag

 9. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.

  Programmet, der bringer lyden af sommer til dig - om du vil det eller ej. Sommerresidensen på P3 sætter musik til dit roadtrip, din strandlur og din sommerhustur. Og hvis din sommer byder på kontorarbejde eller sommerskole - så er vi din musiksiesta hver dag!

  Vi sprænger boblen til den første fest- og festivalsommer i tre år og tager dig sikkert og musikalsk igennem den. Sommerens højdepunkter, største hits og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag - og du går bare ind. Anlægget er tændt, og der er frie strandstole ved poolen - velkommen i Sommerresidensen.

  Vært: Frederik Hjerrild.

 10. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.

  Det er fredag og weekend om lidt, så her er der grov stemning, høj energi og hits! hits! hits!

  Andrew Moyo har dig. Kom nu!

 11. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.
  P3 med Nina Marie Lange
 12. Aften

 13. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.

  Ring 35203500, så er du med til at bestemme, hvad der skal spilles af hits i VOXPOP P3.

  Fortæl, hvad du glæder dig mest til og send en hilsen til dine venner.

  Tilrettelæggelse: Kenny Jensen.

  Bag pulten: _djrosé.

  Produceret for DR af 180 gr.

 14. Episodefredag 5. aug 20222 T 0 min.

  Afsnit 5: Der er exceptionelt god energi i ugens MIXTAPE, når Specktors sender dig på gulvet til lyden af Club Soda og Crazy Cousinz.

 15. Episodefredag 5. aug 20222 T 5 min.

  Afsnit 4 - Ingen afsked.

  Tobias' telefon bliver ved med at vibrere i lommen. I første omgang ignorerer han den. Men den bliver ved. Og da han endelig tager den op, får han beskeden. Søren har mistet sit liv til selvmord.

  Afsnit 5 - Sorg og debut.

  I en lejlighed sidder Tobias, Villads, Vilhelm sammen med en masse af Sørens venner. De sørger og snakker om, hvor meget de ville ønske, at Søren var der - til at se alle de mennesker og alt den kærlighed, han har bragt sammen.

  Produceret for DR af People's Productions.

 16. Nat

 17. Episodelørdag 6. aug 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste