Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodemandag 8. aug 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodemandag 8. aug 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodemandag 8. aug 20222 T 55 min.

  Go' Morgen P3 er tilbage efter en lang sommerferie! Mikkel, Liva og Andreas er klar med fornyet energi, når vi skyder ugen i gang med et stort boligtema. Her får vi blandt andet besøg af Julie, der i 2020 kom ind på sit drømmestudie i København. Julie og hendes veninde fandt også en super fed lejlighed, men hvad der skulle være have været en nice studiestart, ender mildest talt med at være lidt af et mareridt. Derudover kommer vi også lige omkring et par nye lege på Spinneren, og så skal vi høre om Andreas, der i sommerferien har undret sig over de vejrmæssige forhold.

  Værter: Andreas Kousholt, Liva Manghezi og Mikkel Rosendal.

  Gæster: Julie Kamper, studerende, Anders Svendsen, chefjurist i LLO og Anders Brandt, vejrvært hos DR.

 5. Formiddag

 6. Episodemandag 8. aug 20223 T 0 min.

  Badesæsonen står for døren, og P3 sparker den op, når Kasper skruer op for termostaten, giver dig sand mellem tæerne og i tre timer hengiver os alle til paraplydrinks og høj sol på blå himmel. Der er garanti for masser af musikalske solskins-slaskere!

  Vært: Kasper Reippurt.

 7. Eftermiddag

 8. Episodemandag 8. aug 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 9. Episodemandag 8. aug 20222 T 0 min.

  Vi er tilbage! Dit yndlingsafløserprogram er tilbage efter en lækker sommerferie, og sikke en dag at være tilbage på. For det er nemlig den 8.8, hvilket betyder at lionsgate portal er åben! En portal, hvor man kan manifestere sine drømme, og det har vi tænkt os at gøre! Vi genskaber også en fødsel, der er foregået på Molslinjen. Kombardo', siger vi bare! Vi snakker også om vores højdepunkter og lavpunkter i vores sommerferie, og så har Sebastian brug for et lille vredesudbrud om biografgængere.

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 10. Episodemandag 8. aug 20222 T 0 min.

  Vi er tilbage fra ferie - og vi starter op med hygge. Derfor undersøger vi to lytterpåstande:

  Punkterer man mere på cykel, når det regner?

  Ved din tunge, hvordan det er at slikke på ting, som du aldrig har rørt ved?

  Værter: Sebastian Johan Lund og Martin Plauborg.

  Redaktør: Oliver Bøttner.

 11. Aften

 12. Episodemandag 8. aug 20222 T 0 min.

  Neonlys er tilbage fra sommerferie, så der er højt humør og masser af musik, når Ena tager dig igennem et aftensmåltid af musik.

  Hun giver dig Ugens Neonlys, ny musik fra blandt andet Megan Thee Stallion og Omah Lay. Og så får Upcominglisten al den kærlighed, den fortjener, når listen vækkes til live igen efter en lang pause. Der er nemlig to nye boblere, som du kan stemme ind. Om de klarer den ind på listen, finder vi ud af på torsdag. Sæt igang!

  Vært: Ena Cosovic.

 13. Episodemandag 8. aug 20221 T 0 min.

  Afsnit 63: Hvad der sidder fast på Mads' private playlister, sidder løst på ugens MIXTAPE, der deler gavmildt ud af både Blood Orange og Vagabon.

 14. Episodemandag 8. aug 20221 T 0 min.

  Afsnit 37: Ugens SESSION byder på favoritternes favoritter og tilrøgede toner, når både Laura Groves og Sainte kigger forbi.

 15. Episodemandag 8. aug 20221 T 3 min.

  DJ, Emil Lange er en tornado af fest og overskud, når han spiller på diverse klubber og festivaler. Men en halv time inden han skal på scenen, bliver han så nervøs, at han begynder at betvivle sin egen eksistens, får dødsangst, kæderyger og går på toilettet konstant. Det fortæller han om i det her afsnit af Ærligt?!, hvor du også får forklaringen på, hvorfor han altid snuser til sine håndflader.

  Gæst: Emil Lange.

  Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

  Redaktør: Morten Narvedsen.

  Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

 16. Episodemandag 8. aug 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 17. Nat

 18. Episodetirsdag 9. aug 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste