Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodetirsdag 9. aug 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodetirsdag 9. aug 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 55 min.

  Go' Morgen P3 er stadig i fuld gang med vores store boligtema, og i dag kommer vi omkring hvilke hotspots, der findes i de billigere områder af København. Vi får også besøg af Anders Hylborg fra BoligPortalen. På den måde indsamler vi de bedste tips og tricks til, når du skal lede efter en lejlighed. Mikkel fyrer også op for en omgang "Perfekt engelsk", og Liva dykker ned i myter om præventionsformer.

  Værter: Andreas Kousholt, Liva Manghezi og Mikkel Rosendal.

  Gæster: Anders Hylborg, adiministrerende direktør ved BoligPortalen og Charlotte Wilken Jensen, speciallæge i gynækologi og obstetrik.

 5. Formiddag

 6. Episodetirsdag 9. aug 20223 T 0 min.

  Badesæsonen står for døren, og P3 sparker den op, når Kasper skruer op for termostaten, giver dig sand mellem tæerne og i tre timer hengiver os alle til paraplydrinks og høj sol på blå himmel. Der er garanti for masser af musikalske solskins-slaskere!

  Vært: Kasper Reippurt.

 7. Eftermiddag

 8. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 9. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Står du nogle gange i et argument med kæresten, som du bare SKAL vinde, men hvor du lige mangler det afgørende argument? Så har vi den helt rigtige hjælp til dig: vores faste husekspert i alt, Kaare fra Københavns Universitet. Han er villig til at hjælpe med det gode, velargumenterede og faktabaserede argument, som DU kan bruge i din diskussion. I dag er han ekspert i parforhold, petning og nusning, for at hjælpe Henrik. Vi skal også snakke om skedesaft (jeps), en fatal bommert fra i går, og så ringer vi til vores yndlingsmenneske for at overraske med lidt venskabelig kærlighed.

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 10. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Vi er i sommerhumør og giver jer to lytterpåstande i dagens anledning. Den første kommer fra Andreas og lyder at bassen i James Blakes 'Limit To Your Love" kan ødelægge en transistorradio. Måske den hidtil største nichepåstand i programmets historie. I anden time kommer Cecilie igennem med en modig én af slagsen. Katte er klogere end hunde.

  Værter: Sebastian Johan Lund og Martin Plauborg.

  Producer: Simon De Assis.

 11. Aften

 12. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Ena Cosovic får i dag besøg af førstegangs Tirsdagsvenner Smokey og Lille Høg. Men heldigvis er de alle tre venner IRL. Begge er super seje DJ's i den københavnske undergrund, men Smokey er også en bass-kyndig musikvært i Kollektivet på P3. Der skal snakkes musik, musik og musik!

  Gæster: Smokey, Lille Høg.

 13. Episodetirsdag 9. aug 20222 T 0 min.

  Lyt med, når instruktør Jonas Risvig folder Salsas lydunivers ud og sætter lyd på tærsklen til voksenlivet, som den lyder, føles og opleves af seriens hovedpersoner Uma og Victoria.

 14. Episodetirsdag 9. aug 20221 T 3 min.

  På stranden i et post apokalyptisk Hanstholm. Det er der, Ganger tager dig med hen i nummeret "Bye Bye". Et nummer der forandrede medlemmernes oplevelse af at lave musik og blev til det samlingspunkt, de havde brug for.

  Gæster: Thomas Bach Skaarup og Ninna Lundberg.

  Vært: Sara Sadiq Frost.

  Klipper & lyddesigner: Nina Liv Bendstrup.

  Redaktør: Morten Narvedsen.

  Redaktionsleder: Karen Albertsen.

  Programsvarlig: Søren Bygbjerg.

 15. Episodetirsdag 9. aug 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 16. Nat

 17. Episodeonsdag 10. aug 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste