Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodeonsdag 10. aug 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodeonsdag 10. aug 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodeonsdag 10. aug 20222 T 55 min.

  Mikkel har givet Liva og Andreas en udfordring helt fra morgenstunden. Fordi det er modeuge i København, har han bedt dem om at tage deres mest fashionable outfit på, så lytterne kan afgøre, hvem der har mest styr på tidens trends. Vi prøver også et nyt element af, når første episode af 'Kendis-sporløs' ryger i æteren. Lytterne sms'er ind, at de gerne vil vide, hvad der egentlig blev af Spilmester Martin fra det gamle DR-program 'Barda', så den vilde jagt går ind. Ugens boligtema fortsætter med et ministerinterview, vi tager en status på abekopper og så slutter programmet med en god omgang med Spinneren.

  Værter: Mikkel Rosendal, Liva Manghezi, Andreas Kousholt.

  Kilder: Christian Rabjerg Madsen, indenrigs- og boligminister (S) og Søren Riis Paludan, professor på Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet.

 5. Formiddag

 6. Episodeonsdag 10. aug 20223 T 0 min.
  P3 med Nynne Givskov
 7. Eftermiddag

 8. Episodeonsdag 10. aug 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 9. Episodeonsdag 10. aug 20222 T 0 min.

  Det er onsdag, og det kan kun betyde én ting: onsdagssnegl! Vi er jo programmet, der er de selverklærede konger af onsdagssneglen. Og ikke nok med det: Vi giver to snegle væk! Vi skal også snakke om gode råd til, hvis man skal på date! Vi kommer også ind på dagens ord, sjove historier, og så tager vi også lige Sofies hudplejerutine!

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 10. Episodeonsdag 10. aug 20222 T 0 min.

  Vi kører igen i dag med to lytterpåstande, indtil agurketiden stopper, og vi bliver fuldtallige på redaktionen.

  Derfor bliver vi klogere på, om Esbjerg lever bedre op til fordomme om Randers, end Rander gør. Og om jorden egentlig bliver større?

  Værter: Sebastian Johan Lund og Martin Plauborg.

  Redaktør: Oliver Bøttner.

 11. Aften

 12. Episodeonsdag 10. aug 20222 T 0 min.

  Det er onsdag, det er midt på ugen, og måske savner du lidt inspiration til ny musik?

  Bare rolig Neonlys har dig! Her dykker vi ned i nogle af de allernyeste danske artister på ´Upcominglisten', Ena spiller dig Ugens Neonlyd og så kigger hun tilbage på BBYBITES gæstede Ericka Jane, og da hun selv havde bandet Liss på besøg. Alt sammen og meget mere er på menuen i aften!

  Vært: Ena Cosovic.

 13. Episodeonsdag 10. aug 20222 T 0 min.

  Afsnit 8: Der er hjælp på vej til de hungrende playlister, når ugens MIXTAPE kaster både bLAck pARty og Wesley Joseph i puljen.

 14. Episodeonsdag 10. aug 20221 T 3 min.

  Er det en dealbreaker at tisse i badet? Hvor længe er det acceptabelt ikke at gå i bad? Dragdronningerne Karli, Annie og Sascha er tilbage efter sommerferien og klar til at gøre deres bedste og værste for at svare på de spørgsmål, som lytterne brænder inde med. Endelig kårer dronningerne også denne uges æres-drag blandt 3 kendte danskere.

  Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday.

  Redaktion: Anne Lundager Kristensen.

  Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

 15. Episodeonsdag 10. aug 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 16. Nat

 17. Episodetorsdag 11. aug 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste