Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodetorsdag 11. aug 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodetorsdag 11. aug 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodetorsdag 11. aug 20222 T 55 min.

  Værterne er kommet hjem fra ferie, og det har været lækkert. Men det kan godt være lidt udfordrende at være på ferie med sin kæreste, hvis man ikke har forventningsafstemt inden afrejse. Det bekræfter lytterne også i indslaget 'Jeg elsker at være på ferie med dig skat, men... Andreas Kraul fra DR Sporten ringer ind og forklarer os, hvad der foregår i FC Barcelona, hvor der er en anelse dårlig stemning mellem spillere, fans og klubben. Der er lange ventetider til psykiatrien. Faktisk kan man risikere at vente over et år. Maiken skal udredes for ADD, men hun har allerede ventet i tre måneder, og det begynder at sætte sine spor. Vi slutter af med en omgang Spinneren, og så runder vi vores store boligtema af.

  Værter: Mikkel Rosendal, Liva Manghezi, Andreas Kousholt.

  Gæster: Andreas Kraul, kommentator, og Maiken Theil.

 5. Formiddag

 6. Episodetorsdag 11. aug 20223 T 0 min.

  Badesæsonen står for døren, og P3 sparker den op, når Kasper skruer op for termostaten, giver dig sand mellem tæerne og i tre timer hengiver os alle til paraplydrinks og høj sol på blå himmel. Der er garanti for masser af musikalske solskins-slaskere!

  Vært: Kasper Reippurt.

 7. Eftermiddag

 8. Episodetorsdag 11. aug 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 9. Episodetorsdag 11. aug 20222 T 0 min.

  Sebastian står i et lidt unikt dilemma: Han får ikke længere trimmet øjenbrynene hos sin frisør. Men heldigvis kan Sofie hjælpe Sebastian med det. For hun har foreslået at guide ham i selv at klippe hårene! Vi skal også have udnævnt en Chief Vibes Officer. For i kryptoverdenen har man skabt rollen Chief Vibes Officer for at skabe noget god stemning i en lidt rusten tid. Hos os er det nok mere en kandidat, der skal være med til at skabe lidt god stemning, HVIS vi nu ender i en shitstorm. Det er to tunge kandidater, når den faste lytter Claes og Sofies far skal dyste om titlen. Vi skal også lige vende en eksamensopgave, der blev afleveret lige til øllet og en status på Sofies date i går.

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 10. Episodetorsdag 11. aug 20222 T 0 min.
  P3 med Nynne Givskov
 11. Aften

 12. Episodetorsdag 11. aug 20222 T 0 min.

  Det er torsdag og en af de mest spændende dage i Neonlys, for i aften løfter Ena sløret for placeringerne på 'Upcominglisten'. Så husk at lytte med, så du kan finde ud af, om dine SMS-stemmer har båret frugt!

  Hun har også en masse ny musik med til dig, blandt andet fra amerikanske Channel Tres og danske Betty Bass. Så har vi også en Danmarkspremiere på programmet! Tessa har lavet en sang specielt dedikeret til Copenhagen Pride. Sæt igang!

  Vært: Ena Cosovic.

 13. Episodetorsdag 11. aug 20222 T 0 min.

  Afsnit 12: Volmer og Vibe bestiger bjerget af groovy, funky og bastunge tracks og vælger kun det bedste ud på ugens MIXTAPE.

 14. Episodetorsdag 11. aug 20221 T 3 min.

  Afsnit 1: Vækkelsen - Du skal være først!

  Året er 1982. 17-årige Per Pedersen tror ikke sine egne øjne. Det er, som om en UFO lander lige foran ham i Central Park, New York. Ombord er breakdance, beats og gigantiske ghettoblastere. Han ser sin religion: Hip hop!

 15. Episodetorsdag 11. aug 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 16. Nat

 17. Episodefredag 12. aug 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste