Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodeonsdag 21. sep 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodeonsdag 21. sep 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 55 min.

  - fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag.

  Stå op med Liva Manghezi, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

 5. Formiddag

 6. Episodeonsdag 21. sep 20221 T 0 min.
  På P3

  P3's værter kigger på skift ind forbi studiet og har i dagens anledning samlet alt det bedste fra kanalen særligt til dig.

 7. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 0 min.

  To unfollow or not to unfollow folk du har datet? Og I så fald, hvornår? Sofie og hendes veninder er kommet med et godt bud, som ikke konfliktoptrapper sådan en situation.

  Og netop konfliktoptrapning er også på programmet, i det skak-drama Sebastian har taget med. Der er dårlig stemning mellem vores overboer i Norge og vores gode venner i USA, som Sebastian og Sofie sætter sig for at prøve at forsone.

  Vi diskuterer og afklarer hvorvidt Sofies ankel rent faktisk er forstuvet, og om hun dermed har ret til de privilegier der hører sig til en sådan skade.

  Slutteligt er Sebastian nysgerrig efter at høre om Sofies tur til clairvoyant i går - der er nemlig dårligt nyt for deres samarbejde, og en mystisk besked fra en ryger i det hinsides.

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 8. Eftermiddag

 9. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 10. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 0 min.

  Kan du huske 'samfundssind'? Det ord har fået en ny erstatning, nemlig 'el-skam'. For mens elpriserne stiger og energikrisen rykker nærmere, så kan vi jo alle sammen komme til at synde lidt, og det sætter vi fokus på i dagens program, hvor vi bl. a. skal høre fra Sara, der varmer sit hjem op med sin ovn, fordi hun ikke ved, hvem hun skal ringe til for at få radiatoren til at virke. Vi skal også kigge lidt på de danske politikeres TikToks, for det er noget rod, det de laver derinde. Vi skal også ringe til Christians gode ven, hæderkronet børnevært Jannik Schow, og høre hvornår Christian egentlig må ringe til ham igen, nu hvor Jannik lige er blevet far.

  Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

 11. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 0 min.

  Udviser vi det famøse samfundssind ved at slukke for lyset, når energikrisen kradser? Vi spørger Jakob Zinck Thellufsen, lektor i energiplanlægning ved Aalborg Universitet. Alle mennesker har en historie. Mette Frederiksen har to. Eller hvad? Vi advarer den folkekære Lars Lilholt så politikerne ikke misbruger ham i den kommende valgkamp. Vi tester Thomas lytterpåstand: Intet vil lugte forevigt.

  Værter: Martin Plauborg & Sebastian Lund.

  Redaktør: Oliver Bøttner.

  Reporter: Simon De Assis.

 12. Aften

 13. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 0 min.

  Det er onsdag og Ena sidder klar med al den fedeste musik til din aften. Vi kommer blandt andet forbi sangen som pt. ligger nummer et i Tyskland, en af hendes yndlings upcoming producere fra UK og så løfter hun sløret for placeringerne på Upcominglisten.

  Vært: Ena Cosovic.

 14. Episodeonsdag 21. sep 20222 T 0 min.

  Hop i guldtøjet, og kom med til fest, når Andrew Moyo inviterer til P3 Guld med dette MIXTAPE, hvor du både kan danse med nye stjerner som Lamin og Blæst og mere kendte gæster som MØ og The Minds of 99.

 15. Episodeonsdag 21. sep 20221 T 3 min.

  Hvad kan man helst leve uden; sokker eller trusser? I hvert fald ikke tape til banditten. Anni, Karli og Sascha deler ud af, hvad du SKAL se i tv til efteråret? Hvordan charmerer og imponerer du din nye svigermor, du skal møde for første gang? Og hvem bliver ugens drag?! Karli og Annie hyper Sascha, der skal deltage i Nattens Dronning, og så varmer de op til den nye sæson af 'Den store bagedyst' - hvem mon har de største romkugler i teltet?

  Værter: Karli Kuff, Annie Rection og Sascha Holiday,

  Redaktion: Morten Nabild, Anne Lundager Kristensen og Karen Albertsen.

  Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

 16. Episodeonsdag 21. sep 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 17. Nat

 18. Episodetorsdag 22. sep 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste