Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodetorsdag 22. sep 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodetorsdag 22. sep 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodetorsdag 22. sep 20222 T 55 min.

  Putin rasler med sablen i Moskva, så vi har hevet Mathilde Kimer og Morten Runge i studiet for at forklare os, hvad der sker. Deres podcast "Moskva-kontoret" beskæftiger sig med alt, der handler om Rusland og så er Mathilde jo lidt af en ekspert efter at have boet i Rusland - altså inden hun blev smidt ud.

  Vi skal spinne Spinneren, og i dag lander den på Hva' koster det? Torben har et ork-kostume til salg, men hvad giver man lige for det?

  Landsholdet spiller mod Kroatien i Zagreb i aften, men Andreas er lidt bekymret. Der er skader og manglende spilletid, der spøger i omklædningsrummet, så Andreas Kraul bliver ringet op for at berolige os (forhåbentlig).

  Den sidste time bliver i selskab med ingen ringere end Timm Vladimir, der normalt plejer at give den som vært i Den store bagedyst. Han er med til en quiz om bagværk og så hjælper han med morgenrådet.

  Værter: Liva Manghezi og Andreas Kousholt.

  Medvirkende: Mathilde kimer, Ruslandkorrespondent, Morten Runge, Andreas Kraul, Fodboldkommentator, Timm Vladimir, Vært.

 5. Formiddag

 6. Episodetorsdag 22. sep 20221 T 0 min.
  På P3

  P3's værter kigger på skift ind forbi studiet og har i dagens anledning samlet alt det bedste fra kanalen særligt til dig.

 7. Episodetorsdag 22. sep 20222 T 0 min.

  Det er store 'P3 Guld'-dag på kanalen, og det gennemsyrer selvfølgelig også dagens program, hvor Sofie og Sebastian får besøg af værten for showet, Andrew Moyo. Krydspromovering er og bliver et nøgleord.

  At dagdrømme lyder måske hyggeligt, men det er det ikke, viser en ny undersøgelse, som Sofie har med. Sofie og Sebastian ender i den forbindelse med at hjælpe Mads ud af hans dagdrømmeri.

  I dagens program går Sebastian og Sofie også det ekstra skridt for at imødekomme DR's nye el-sparings tiltag. Og så har Sebastian opdaget, at Sofie har en hobby, hun ikke har fortalt ham om. Sebastian synes ikke det er særlig sejt, men Sofie finder en god håndfuld lyttere der er helt på hendes hobbyhold!

  Værter: Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard.

 8. Eftermiddag

 9. Episodetorsdag 22. sep 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 10. Episodetorsdag 22. sep 20222 T 0 min.

  I aften er der P3 Guld, og det er en begivenhed, som Curlingklubben støtter op om redaktionelt - så vi ringer til ugens lytter, musikinteresserede Georg, og afholder P3 Georguld, der ender med en musikpris til et metalband, der ellers har rigeligt med priser i forvejen. Vi skal også snakke om den optimale indetemperatur, nu hvor der mange steder skal skrues ned på 19 grader. Vi laver en undersøgelse, men producerende redaktør Joachim Holmgaard har fiflet med resultaterne for at gøre gennemsnittet nemmere at regne ud. Plus - strik og H.C. Andersen!

  Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

 11. Episodetorsdag 22. sep 20222 T 0 min.
  P3 med Frederik Hjerrild
 12. Aften

 13. Episodetorsdag 22. sep 20224 T 0 min.
  P3 Guld

  Nynne Givskov og Anders Ugilt tager dig med til P3 GULD 2022.

  P3 hylder dansk musik med sit helt eget awardshow.

 14. Episodetorsdag 22. sep 20222 T 5 min.

  Hop i guldtøjet, og kom med til fest, når Andrew Moyo inviterer til P3 Guld med dette MIXTAPE, hvor du både kan danse med nye stjerner som Lamin og Blæst og mere kendte gæster som MØ og The Minds of 99.

 15. Nat

 16. Episodefredag 23. sep 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste