Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodemandag 26. sep 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodemandag 26. sep 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodemandag 26. sep 20222 T 55 min.

  Som jægersoldat og tidligere medlem af Siriuspatruljen kender man til kulde og hardcore forhold. Derfor er Erik Jørgensen den perfekte kandidat til at fortælle os, hvordan vi bedst kommer gennem den kolde energikrise!

  Og fra den kolde snak til en hot snak, så går vi i soveværelset. Liva har set et program, hvor et par bliver cockblocket af deres kældedyr. Vi skal også lige høre, om I lyttere har prøvet noget lignende.

  Der er også besøg af Måne-Michael, en snak om italiensk valg, og Rune leverer nyhederne!

  Værter: Mikkel Rosendal og Liva Manghezi.

  Medvirkende: Astrofysiker Michael Linden-Vørnle, tidligere medlem af Siriuspatruljen, jægersoldat Erik B. Jørgensen og Alberte Bové Rud, der arbejder med demokratiforståelser med særligt fokus på Italien.

 5. Formiddag

 6. Episodemandag 26. sep 20221 T 0 min.
  På P3

  P3's værter kigger på skift ind forbi studiet og har i dagens anledning samlet alt det bedste fra kanalen særligt til dig.

 7. Episodemandag 26. sep 20222 T 0 min.

  Kattepinen har rejst sig fra sygesengen, og der er, også denne uge, problemer, som skal løses. Vi lægger fra land med en Tinder-skeptiker og samler jeres erfaringer for til sidst at besvare spørgsmålet: Tinder eller ej?

  Michaels KATastrofale beslutning lærer os alle en vigtig lektion: Når pøllebussen banker på, så tager du ikke i supermarkedet.

  Vi runder af med, hvorvidt Charlotte, som viser sig at være producer Sebastians kæreste, bør klage over servicen på dyre cafeer - og her er Sebastian farvet, for han nyder godt af goderne, der følger med hendes Karen-tendenser.

 8. Eftermiddag

 9. Episodemandag 26. sep 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 10. Episodemandag 26. sep 20222 T 0 min.

  Maria er kørt død i at spille Sims, og det kan Christian godt forstå, for han synes, at Maria spiller alt for realistisk - derfor har han nogle gode tips til, hvordan Maria kan genfinde sin Sims-gnist, f.eks. ved at være en vampyr, der lokker folk ned i sin kælder og slår dem ihjel. Vi skal også snakke om vores egne og lytternes aftenplaner, fordi NASA skal brage et rumskib ind i asteroide, hvilket har fået os til at forsøge at lave relatérbart indhold, der tager afsæt i verdensrummet. Dagens program byder også på en chips-og-sodavands-smagning, og så skal vi selvfølgelig have kåret Ugens Lytter!

  Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

 11. Episodemandag 26. sep 20222 T 0 min.

  Det forlyder, at meningsmålingsinstitutterne ikke er gode nok til at ringe til anden etniske personer for at spørge dem, hvad de stemmer. Det mener Sikander Siddique, formand for Frie Grønne. Vi tester påstanden gennem vores eget analysebureau, det danske meningsmålingsinstitut for minoriteter.

  Vi har også landet et nyt segment, som hedder Ugens Struds. Vi kårer den forgangne uges bedste undskyldning. Reporter Simon De Assis tager i byen for at overrække en struds. Denne uge står den mellem Panos Mytaros, Alex Vanopslagh og Brian Laudrup.

  NASA har skudt en rumsonde ud i rummet, som i dag vil ramme en asteroide. Men vi fatter ikke hvorfor. Er det ikke spild af penge? Det ringer vi til Line Drube, project manager på Department of Space Research and Technology på DTU for at finde ud af?

  Dagens lytterpåstand står Michael og Belinda for. De er gift og har en kebabboks på højkant. Det handler om benzinmålere.

  Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

 12. Aften

 13. Episodemandag 26. sep 20222 T 0 min.

  Mandagen er landet, og Neonlys er her til at forkæle dine øregange! Din musikalske buffet af den bedste musik, nye artister og den skønneste vært. Ericka klar med nye boblere, Ugens Neonlys, og selvfølgelig dykker vi ned i Upcominglisten og giver den masser af kærlighed.

 14. Episodemandag 26. sep 20222 T 0 min.

  Hop i guldtøjet, og kom med til fest, når Andrew Moyo inviterer til P3 Guld med dette MIXTAPE, hvor du både kan danse med nye stjerner som Lamin og Blæst og mere kendte gæster som MØ og The Minds of 99.

 15. Episodemandag 26. sep 20221 T 3 min.

  Det regner udenfor. Tilde er alene hjemme og hun er ved at støvsuge entreen, da hun vender sig om og ser en mørk skikkelse i regnjakke henne ved hoveddøren. Hun skriger og græder - og et kort øjeblik er hun sikker på, at hun skal dø. Men personen i entreen er bare hendes kæreste.

  Influencer og tidligere deltager i Den Store Bagedyst, Tilde Munkholm får dagligt de her chok, og det er ikke altid lige optimalt.

  Gæst: Tilde Munkholm.

  Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

  Redaktør: Morten Narvedsen.

  Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

 16. Episodemandag 26. sep 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 17. Nat

 18. Episodetirsdag 27. sep 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste