Live lige nu

 1. Morgen

 2. Episodetirsdag 27. sep 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodetirsdag 27. sep 20221 T 2 min.

  Stå tidligt op med Marie Hobitz, der kickstarter din dag med masser af god musik.

 4. Episodetirsdag 27. sep 20222 T 55 min.

  Liva er for ung til at have været vidne til et kulturhistorisk øjeblik, og derfor har Andreas og Mikkel klædt sig ud som Justin Timberlake og Janet Jackson. Så er Regeringen kommet med en ny reformpakke, hvis titel leder tankerne hen på en dansk komediefilm. Om 'Et bedre Danmark 3' ikke bare skulle have været en film, forsøger Mikkel at finde ud af ved at lave traileren til filmen. Så er der utroligt nok endnu en udvikling i skak-skandalen, og til sidst i programmet taler vi med 22-årige Marie, der fortæller om at være ung og mistrives på en videregående uddannelse. Noget, der skal diskuteres på et uddannelsesfolkemøde i Nørre Nissum senere på ugen. Sidst, men ikke mindst, har Liva gjort noget ved Spinneren...

  Værter: Andreas Kousholt, Mikkel Rosendal og Liva Manghezi.

  Gæster: Mathias Buch, musikchef på P3 - Marie Gram Bentsen, studerende på CBS - Anne Folker, professor på SDU.

 5. Formiddag

 6. Episodetirsdag 27. sep 20221 T 0 min.
  På P3

  P3's værter kigger på skift ind forbi studiet og har i dagens anledning samlet alt det bedste fra kanalen særligt til dig.

 7. Episodetirsdag 27. sep 20222 T 0 min.

  I dagens program hjælper vi først Kamilla, som sidder fast i en jobsøgningsklemme - hvordan bærer man sig ad, når det ikke står skrevet i stjernerne, hvad man skal bruge sin uddannelse til?

  Og så lærer Dannis KATastrofale beslutning os følgende lektie: Hvis du skal springe naboens postkasse, så gør det om sommeren.

  Morten deler igen ud af sig selv og de komplekse problemer, der huserer i parforholdet derhjemme - for er det okay at sidde med bar røv og risikere bremsespor i en ny, lys sofa?

 8. Eftermiddag

 9. Episodetirsdag 27. sep 20222 T 0 min.

  Vært: Michael Bernhard.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 10. Episodetirsdag 27. sep 20222 T 0 min.

  I dag skal vi finde ud af, hvad en pass basket er for noget - det er nemlig et begreb, der dækker over hvilket kendisser, man er villig til at tilgive for nærmest alting. Vi skal finde ud af, hvem der er vi vores pass basket, hvem der er i danskernes, og om Lene Beier kan tillade sig alt her i verden, fordi hun er så dygtig og vidunderlig. Vi lancerer også en intens dækning af diverse danske gaslækager, og der viser sig at være rigtig mange - og så skal vi også forbi det grå Facebook-guld, der har taget et bemærkelsesværdigt skridt ud i virkeligheden hos Pia Kjærsgaard.

  Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

 11. Episodetirsdag 27. sep 20222 T 0 min.

  Vi skal igen i dag have gang i vores analyseinstitut. Simon Spies er meget i vælten med både misbrug af unge kvinder og fordi han efter sigende var nazist. Helsingør kommune ved ikke, hvad de skal gøre med en plads, der er opkaldt ham. Vi hjælper dem selvfølgelig.

  Det er tirsdag, det betyder TikTok-tirsdag. I dag får du svar på, om det er muligt at begå et mord, som man ikke kan blive dømt for.

  Vi skal selvfølgelig også forstå, hvad fanden der foregår i Østersøen. Alle påstår, at det er de andre, der har ødelagt North Stream-ledningerne. Vi prøver at danne os et overblik.

  Dagens lytterpåstand står Jakob for. Den handler om brandmandsstænger, men det tager en uventet drejning som involverer Frysepose-Jes.

  Medvirkende: Mads Korsager, forsvarsanalytiker i DR, og Erbil Kaya, advokat.

  Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

 12. Aften

 13. Episodetirsdag 27. sep 20222 T 0 min.

  Har du haft en hård dag? Synes du, vejret er dårligt? Så tune ind, og få dine ører forkælet af Ericka, der står klar med den bedste musik.

  Selvfølgelig får Upcominglisten en masse kærlighed, så hvis du mangler noget til at krydre din tirsdag aften, så lyt med.

 14. Episodetirsdag 27. sep 20221 T 0 min.

  Afsnit 9: Det sidste år har gjort det svært at vide sig sikker på noget, men i denne uge kan du trygt regne med, at kombinationen af Skepta og Dean Martin er alt, du har brug for. Velkommen til endnu en SESSION.

 15. Episodetirsdag 27. sep 20221 T 0 min.

  Afsnit 55: Trentemøller og Suzanne Kraft møder hinanden på ugens INDIEMIX, der giver dig plads til at være tilstede i musikken.

 16. Episodetirsdag 27. sep 20221 T 3 min.

  I 2007 består Dúné af 7 medlemmer, der har fundet sammen i hjembyen Skive. Ud over musikken, er de forbundet af følelsen af at være anderledes - de 17-årige, der hører britisk 80'er rock. Sammen skaber de nummeret 'Dry Lips', der senere bringer en enorm mulighed med sig - at spille i Parken. Men de ved ikke, om de vil...

  Medvirkende: Ole Bjørn Sørensen, Mattias Kolstrup og Piotr Wasilewski.

  Vært og klipper: Sara Sadiq Frost.

  Lyddesigner: Nina Liv Bendstrup.

  Redaktør: Morten Narvedsen.

  Programsvarlig: Søren Bygbjerg.

 17. Episodetirsdag 27. sep 20221 T 2 min.

  Go' Morgen P3 forsøger hver dag at levere det perfekte soundtrack til lytternes morgenrutine. Men det lykkes ikke altid, og derfor har værterne fået den her podcast til at skændes om, hvad der gik galt, hvis skyld det var, og hvem der skal fyres.

 18. Nat

 19. Episodeonsdag 28. sep 20224 T 55 min.
  Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste