Serie3 episoderP3

Alting løser sig

Man siger, at for mange kokke fordærver maden, men ikke når det kommer til kattepiner og problemer. Kathrine Abrahamsen samler et fuldstændigt genialt panel, som tager dine problemer under kærlig behandling. Her hersker ingen nærighed, hvad angår uddeling af egne erfaringer, og der gives glædeligt ved dørene med super konkrete løsninger til det du har brug for hjælp til.

RSS

Alle episoder

Episodefredag 23. sep 202245 min.

Er man en påtrængende, hvis man gerne vil ses med sin kæreste mere end én gang om ugen? Kan man tillade sig, at smide en veninde ud af et polterabend? Hvordan åbner man op for snakken om et langt og hemmeligholdt hashmisbrug?

Det bliver vi klogere på med dagens skønne gæster, Adnan Al-Adhami, Bathsheba og Mikkel Klint Thorius, som alle kommer med gode konkrete råd og løsninger.

Alting løser sig! For det meste.

Episodefredag 16. sep 202238 min.

Kan man blande sig i sine veninders økonomi? Er det sandt, at gammel efterskole-kærlighed aldrig ruster, og skal man i så fald reagere på et super-like på Tinder fra sin ekskæreste? Skal man potentielt sætte et venskab over styr for at rykke på en gensidig tiltrækning?

Alt dette bliver vi sindssygt kloge på med dagens geniale panel - Kathrine har fornemt besøg af Adina Ren, Jesper Groth og Victor Lander, som alle kommer med brugbare råd og løsninger.

Alting løser sig! For det meste.

Episodefredag 9. sep 202232 min.

Kan man sige til sin nye kæreste, at han burde børste tænder oftere? Hvordan beslutter man sig for, om man som ung pige skal forfølge sine karse-klip-drømme? Og hvordan får man lige fortalt sin mor, at man egentlig ikke ønsker at holde jul med hende?

Det er kattepiner, som det skønne premierepanel, bestående af ingen ringere end Ericka Jane, Anthon Edwards og Emil Lange, kommer med konkrete råd og løsninger på.

Alting løser sig! Næsten altid.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste