Serie5 episoder

Alting løser sig

Man siger, at for mange kokke fordærver maden, men ikke når det kommer til kattepiner og problemer. Kathrine Abrahamsen samler et fuldstændigt genialt panel, som tager dine problemer under kærlig behandling. Her hersker ingen nærighed, hvad angår uddeling af egne erfaringer, og der gives glædeligt ved dørene med super konkrete løsninger til det du har brug for hjælp til.

RSS

Alle episoder

Episodefredag 7. okt 202238 min.

Hvad gør man, når ens gode kammerat har kysset med pigen man er vild med? Må man flirte med en person, når man ved at de har en kæreste? Skal man tage chancen med sin ekskæreste igen eller skal man ryste livets pose, og tage ud og rejse?

Alt dette har dagens gæster en masse gode råd til. Kathrine har fornøjelsen af Cecilie Haugaard, Neel Rønholt og Andreas Jessen, som udgør et, intet mindre end, fantastisk hold gæster!

Alting løser sig! De fleste gange.

Episodefredag 30. sep 202241 min.

Skal man krybe til korset omkring utroskab, eller skal man æde sin dårlige samvittighed?Hvordan håndterer man, at ens omgangskreds ikke imødekommer den sorg, man kæmper med? Og hvordan klipper man navlestrengen til sin hønemor?

Kathrine har dejligt besøg, i form af Dopha, Julia Sofia og Simon Talbot, som gæster podcasten i dag - de kommer med knaldgode indspark, råd og erfaringer.

Alting løser sig! Højst sandsynligt.

Episodefredag 23. sep 202245 min.

Er man en påtrængende, hvis man gerne vil ses med sin kæreste mere end én gang om ugen? Kan man tillade sig, at smide en veninde ud af et polterabend? Hvordan åbner man op for snakken om et langt og hemmeligholdt hashmisbrug?

Det bliver vi klogere på med dagens skønne gæster, Adnan Al-Adhami, Bathsheba og Mikkel Klint Thorius, som alle kommer med gode konkrete råd og løsninger.

Alting løser sig! For det meste.

Episodefredag 16. sep 202238 min.

Kan man blande sig i sine veninders økonomi? Er det sandt, at gammel efterskole-kærlighed aldrig ruster, og skal man i så fald reagere på et super-like på Tinder fra sin ekskæreste? Skal man potentielt sætte et venskab over styr for at rykke på en gensidig tiltrækning?

Alt dette bliver vi sindssygt kloge på med dagens geniale panel - Kathrine har fornemt besøg af Adina Ren, Jesper Groth og Victor Lander, som alle kommer med brugbare råd og løsninger.

Alting løser sig! For det meste.

Episodefredag 9. sep 202232 min.

Kan man sige til sin nye kæreste, at han burde børste tænder oftere? Hvordan beslutter man sig for, om man som ung pige skal forfølge sine karse-klip-drømme? Og hvordan får man lige fortalt sin mor, at man egentlig ikke ønsker at holde jul med hende?

Det er kattepiner, som det skønne premierepanel, bestående af ingen ringere end Ericka Jane, Anthon Edwards og Emil Lange, kommer med konkrete råd og løsninger på.

Alting løser sig! Næsten altid.

Du synes måske også godt om

 1. Serie4 episoder

  Kathrine og Mathias - festlig stemning og røven i klaskehøjde

 2. Mit navn er Anna Emma Haudal, og jeg er filmmanuskriptforfatter. Her i serien Blod, sved og skabertrang taler jeg med en række kunstnere fra min egen generation. Til fælles har de en erfaring med at finde rodfæste og skabe sig en identitet som kunstnere. Og så har de hver især noget, jeg ikke har.

 3. Lyt med hver mandag, når Kristine og hendes gæst sidder i sofaen og taler om venskaber og relationer. Hvad er det gode og det svære ved venskaber? Er det åbenlyst for andre, hvem det er nemt for? Og hvordan klarer vi os igennem alle de dilemmaer, vi kommer i?

  Vært: Kristine Sloth.

  Producer Ninette Birck.

 4. Serie2 episoder

  Vand gemmer på et uendeligt antal muligheder!

 5. Serie16 episoder

  P3 tager datingdisciplinen tilbage til virkeligheden, når Line Kirsten Giftekniv sammen med en hær af kærlighedshungrende lyttere går forrest i jagten på kærlighed.

  Reporter: Frederik Hjerrild.

  Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

 6. Serie2 episoder

  Ditte er én meter høj og sidder i kørestol. Casper vejer 170 kilo og har paranoid skizofreni. De matchede på Tinder. Det her er en historie om fordomme og sygdomme, om sex og skam. Det er historien om dværgen og kæmpen.

  Tilrettelægger: Emil Rothstein-Christensen.

  Redaktør: Rune Sparre Geertsen.

  Produceret af Filt CPH.

 7. Serie4 episoder

  Syv piger, med vidt forskellig baggrund og socialklasse, mødes tilfældigt i en skolegård på Frederiksberg i 80erne. Et tæt venskab opstår, og pigegruppen begynder at betragte hinanden som en familie. Sammen opdyrker de en grænseløs venindekultur, som skal holde traumer og fraværende forældre ud i strakt arm.

  Her, 34 år efter, har deres samværsform ikke ændret sig meget siden teenagetiden, udover at de er blevet til seks. De mistede nemlig én undervejs, den karismatiske Mariam, som stadig spøger.

  Men er det ikke på tide at bryde gamle mønstre, når man er sidst i fyrrerne?

  Det mener Zara. Men mener resten af gruppen også det?

  Tilrettelæggelse: Zara Wölck.

  Producer: Torben Brandt.

  Kontakt: radiofortaellinger@dr.dk

 8. Serie28 episoder

  Vi hylder livet uden filter og dropper ideen om det perfekte liv

 9. Serie3 episoder

  Suzanne Ibstrup var Danmarks første kvindelige slagtøjsspiller og en rollemodel for dem, der kom efter. Mens hendes elever så op til hende, kæmpede hun selv for at blive anerkendt af andre. Historien handler om at stå på skuldrene af en pioner, om at have et forbillede - og om at være ét.

 10. Serie14 episoder

  Audiens på P1 er et program om tro og eksistens., der går i dybden med de store emner som livet, døden, og at finde vej gennem kriser og prøvelser.

 11. Det landskendte ægtepar og duo Keld og Hilda møder for første gang hinanden i skolegården, og lige siden har de to fulgt hinanden på godt og ondt. I dag har parret været gift i godt 55 år, og igennem tiden har de oplevet og opnået mere end de fleste. Fra bandmedlem og kontorassistent til sammen at tunere som dansktopduo rundt i landet og senere drive Nykøbing Falster Revyen. De har formet deres liv sammen, men det har som de fleste andre par ikke kun været sød musik.

  Vært: Jørgen de Mylius.

  Producer og klip: Anna Gjøres.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 12. Serie12 episoder

  I Det vi går rundt med tager digteren Caspar Eric ud i det danske land. Han har selv Cerebral Parese, en spastisk lammelse der gør at han bl.a. halter, og så har han et noget ambivalent forhold til det at gå tur. Men også til sin krop. Og derfor har han nu bestemt sig for at gå en række ture med nogle mennesker der har et særligt forhold til deres krop, for både at blive klogere på deres og sin egen. Kan gåturene hjælpe ham til at få et andet forhold til den, og kan gæsterne hjælpe ham til at forstå gåturen og de danske egne på en ny måde. Det er den rejse vi skal følge i Det vi går rundt med. Fra Lolland til Skagen og fra den handicappede krop som et besværligt transportmiddel til hvadend det nu ender med at være.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste