Gå til indhold

Tastaturgenveje til afspilning af lyd

 • Shift+Alt+P, mellemrum: Start/pause
 • Shift+Alt+M: Mute/Unmute
 • Shift+Alt+F: Spol 15 sekunder frem
 • Shift+Alt+R: Spol 30 sekunder tilbage
 • Shift+Alt+1–5: Sæt lydstyrke på en skala fra 1 (lav lydstyrke) til 5 (høj lydstyrke)
 • Shift+Alt+Z: Sæt afspilningshastighed til 0.8x
 • Shift+Alt+X: Sæt afspilningshastighed til 1x (normal hastighed)
 • Shift+Alt+C: Sæt afspilningshastighed til 1.25x
 • Shift+Alt+V: Sæt afspilningshastighed til 1.5x
 • Shift+Alt+B: Sæt afspilningshastighed til 2x (dobbelt hastighed)
 • Shift+Alt+↑: Udvid afspilningsvisning
 • Shift+Alt+↓: Kollaps afspilningsvisning
 • Shift+Alt+I: Åbn/luk webcam-visning
 • Shift+Alt+U: Udvid/kollaps udvidet webcam-visning
Serie5 episoder

Alting løser sig

Man siger, at for mange kokke fordærver maden, men ikke når det kommer til kattepiner og problemer. Kathrine Abrahamsen samler et fuldstændigt genialt panel, som tager dine problemer under kærlig behandling. Her hersker ingen nærighed, hvad angår uddeling af egne erfaringer, og der gives glædeligt ved dørene med super konkrete løsninger til det du har brug for hjælp til.

RSS

Alle episoder

Episodefredag 7. okt 202238 min.

Hvad gør man, når ens gode kammerat har kysset med pigen man er vild med? Må man flirte med en person, når man ved at de har en kæreste? Skal man tage chancen med sin ekskæreste igen eller skal man ryste livets pose, og tage ud og rejse?

Alt dette har dagens gæster en masse gode råd til. Kathrine har fornøjelsen af Cecilie Haugaard, Neel Rønholt og Andreas Jessen, som udgør et, intet mindre end, fantastisk hold gæster!

Alting løser sig! De fleste gange.

Episodefredag 30. sep 202241 min.

Skal man krybe til korset omkring utroskab, eller skal man æde sin dårlige samvittighed?Hvordan håndterer man, at ens omgangskreds ikke imødekommer den sorg, man kæmper med? Og hvordan klipper man navlestrengen til sin hønemor?

Kathrine har dejligt besøg, i form af Dopha, Julia Sofia og Simon Talbot, som gæster podcasten i dag - de kommer med knaldgode indspark, råd og erfaringer.

Alting løser sig! Højst sandsynligt.

Episodefredag 23. sep 202245 min.

Er man en påtrængende, hvis man gerne vil ses med sin kæreste mere end én gang om ugen? Kan man tillade sig, at smide en veninde ud af et polterabend? Hvordan åbner man op for snakken om et langt og hemmeligholdt hashmisbrug?

Det bliver vi klogere på med dagens skønne gæster, Adnan Al-Adhami, Bathsheba og Mikkel Klint Thorius, som alle kommer med gode konkrete råd og løsninger.

Alting løser sig! For det meste.

Episodefredag 16. sep 202238 min.

Kan man blande sig i sine veninders økonomi? Er det sandt, at gammel efterskole-kærlighed aldrig ruster, og skal man i så fald reagere på et super-like på Tinder fra sin ekskæreste? Skal man potentielt sætte et venskab over styr for at rykke på en gensidig tiltrækning?

Alt dette bliver vi sindssygt kloge på med dagens geniale panel - Kathrine har fornemt besøg af Adina Ren, Jesper Groth og Victor Lander, som alle kommer med brugbare råd og løsninger.

Alting løser sig! For det meste.

Episodefredag 9. sep 202232 min.

Kan man sige til sin nye kæreste, at han burde børste tænder oftere? Hvordan beslutter man sig for, om man som ung pige skal forfølge sine karse-klip-drømme? Og hvordan får man lige fortalt sin mor, at man egentlig ikke ønsker at holde jul med hende?

Det er kattepiner, som det skønne premierepanel, bestående af ingen ringere end Ericka Jane, Anthon Edwards og Emil Lange, kommer med konkrete råd og løsninger på.

Alting løser sig! Næsten altid.

Du synes måske også godt om

 1. Det prøver singlerne Rikke og Stine at finde ud af

 2. Serie2 episoder

  P3 tager datingdisciplinen tilbage til virkeligheden, når Line Kirsten Giftekniv sammen med en hær af kærlighedshungrende lyttere går forrest i jagten på kærlighed.

  Reporter: Frederik Hjerrild.

  Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

 3. Serie4 episoder

  Kathrine og Mathias - festlig stemning og røven i klaskehøjde

 4. Siden Sofie Linde holdt sin tale ved Zulu Awards, er #Metooskeletterne væltet ud af skabet i mediebranchen, i de politiske partier, på universiteterne, i elitesporten, pigekoret osv. Adskillige magtfulde mænd er blevet afsløret som krænkere og endnu flere krænkede kvinder har endelig kunnet fortælle deres historier.

  Men #MeToo-bølgen har også udløst vrede og forvirring om retssikkerhed og adfærdsnormer. Vi fortaber vi os i endeløse diskussioner om, hvorvidt det er retfærdigt at en tv-vært er blevet fyret eller om en politiker slet ikke må slikke nogen i øret mere. Tonen er hård og uforsonlig. Og både mænd og kvinder føler sig udskammet.

  Adam Holm og Alberte Clement Meldal begiver sig gennem otte episoder ind i kønskampens farlige vildnis for at undersøge om #Metoo er en heksejagt eller en frihedsrevolution på linje med den franske? Har mænd og kvinder en fælles fremtid, hvor de kan leve sammen i gensidig tiltrækning og fordragelighed? Og har Alberte og Adam selv nogle indrømmelser, de skal gøre?

 5. Kærligheden er stærk, men den bliver udfordret af coronakrisen

 6. Serie5 episoder

  I en tid med corona, lockdown og kaos i verden kan køkkenet være et mentalt pauserum, hvor du kan finde fokus, skærpe sanserne og aktivere fjerne minder. I denne serie møder radiovært Mikkel Rønnau en række mennesker, der har viet deres liv til mad. Sammen skal de tale om, hvad maden og madlavning kan gøre ved os i en hektisk tid og sammen tilberede en ret, som har en form for terapeutisk effekt, som alle kan få noget ud af.

  Produceret for DR af Filt Cph.

 7. Serie4 episoder

  Poetisk portræt af Dronningen set gennem en 23-årig royalists øjne

 8. Serie15 episoder

  Vi gennemgår sex på film - holder det i virkeligheden?

 9. Serie5 episoder

  Der er noget fascinerende ved mennesker, der vækker anstød og bringer andre folks pis i kog. Det er nemlig de omstridte debattører, kunstnere, forskere osv. der bringer ild og ilt til debatten. Igennem 35 har Klaus Rothstein ofte deltaget i den offentlige debat, og mens han selv har opført sig pænt (det meste af tiden, i hvert fald), har han med interesse fulgt de kompromisløst kontroversielle. Nu møder han fem mennesker, der på hver deres måde har hældt benzin på bålet og fået offentligheden op i det røde felt: Marianne Stidsen, Ditlev Tamm, Madame Nielsen, Kåre Bluitgen og Jim Lyngvild. Hvad bidrager den kontroversielle person med i den store samfundssamtale? Hvordan oplever den kontroversielle selv sin position og funktion? Er det et mål i sig selv at træde over stregen? Hvad er den personlige omkostning? Og hvad kan den pæne Klaus Rothstein lære af de kontroversielle gæster?

  Vært: Klaus Rothstein

 10. Serie5 episoder

  Hvorfor har kvinder meget mindre lyst til sex end mænd?

 11. Serie18 episoder

  Vi ser på, hvordan litteraturen portrætterer sex, lidenskab og erotik

 12. Kan Pouls medværter og en intelligent superpult redde julen?