Gå til indhold

Tastaturgenveje til afspilning af lyd

 • Shift+Alt+P, mellemrum: Start/pause
 • Shift+Alt+M: Mute/Unmute
 • Shift+Alt+F: Spol 15 sekunder frem
 • Shift+Alt+R: Spol 30 sekunder tilbage
 • Shift+Alt+1–5: Sæt lydstyrke på en skala fra 1 (lav lydstyrke) til 5 (høj lydstyrke)
 • Shift+Alt+Z: Sæt afspilningshastighed til 0.8x
 • Shift+Alt+X: Sæt afspilningshastighed til 1x (normal hastighed)
 • Shift+Alt+C: Sæt afspilningshastighed til 1.25x
 • Shift+Alt+V: Sæt afspilningshastighed til 1.5x
 • Shift+Alt+B: Sæt afspilningshastighed til 2x (dobbelt hastighed)
 • Shift+Alt+↑: Udvid afspilningsvisning
 • Shift+Alt+↓: Kollaps afspilningsvisning
 • Shift+Alt+I: Åbn/luk webcam-visning
 • Shift+Alt+U: Udvid/kollaps udvidet webcam-visning
Serie13 episoder

Carte Blanche

Hvad skal du i weekenden? Om du ved det eller ej, vil vi gerne gøre den liiidt sjovere!

Sammen gør vi os klar til fredag og lørdag og samler selvfølgelig hinanden op fra gulvet om søndagen.

Weekenden ER Carte Blanche. Det er ultimativ frihed, og dét hylder vi fandme!

Mulighederne er uendelige... (medmindre du arbejder weekend, AMIRITE?!)

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

RSS

Alle episoder

Episodesøndag 1. okt 20232 T

Jannik er, som den opmærksomme læser og lytter nok har gættet, stadig på ferie i tyrefægtningens land, men det afholder os ikke fra at stykke et dejligt program sammen. Vi skal snakke om dresscodes på job, ringe og høre om Jannik tager gaver med hjem, og så skal vi tale om "gør det selv", og om hvor dyrt det egentlig er at kaste sig ud i et "gør det selv" projekt.

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

Episodelørdag 30. sep 20232 T

Vi er stadig uden Jannik, som er på et spansk golfeventyr. Mens han er væk, taler vi om, man kan være bekendt ikke at betale for sin øl, om verdens dårligste sætning er blevet skabt af besparelser i regionerne, og så fejrer vi Bonderøvens fødselsdag.

Værter: JoJo og Henrik Eriksen.

Episodefredag 29. sep 20232 T 57 min.

Jannik er taget på golfferie, så vi er alene i studiet. Vi snakker om fede historier, der hører til ar, vi laver et spot, prøver at forstå, hvad et Deja Vú er og meget mere.

Værter: Henrik Eriksen og JoJo.

Medvirkende: Troels og Troels.

Episodesøndag 24. sep 20232 T

Det farligste dyr er blevet kåret, eller Jannik har ihvertfald fundet en artikel, hvor de taler om, hvad der måske er det farligste dyr for mennesker. Der er kommet klager på lydniveauet på DR's nye dramasatsning 'Huset'. Vi laver telefis og meget, meget mere i dagens Carte Blanche.

Værter: Jojo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Mathias.

Episodelørdag 23. sep 20232 T

Radikale vil give en børnemilliard til landets kommuner, men hvad vil børnene egentlig bruge pengene på? JoJo har fødselsdag, og det bliver selvfølgelig fejret med en "himmelsk" gave. Der er Disney Sjov, snak om kunst, og så laver vi en soft casting af JoJo, som en af de nye løver i Løvernes Hule.

Værter: Jannik Schow, Henrik Eriksen og JoJo.

Medvirkende: Vilja.

Episodefredag 22. sep 20232 T 57 min.

Det er kommet os for øre, at praktikanter på DR ikke har det godt, så vi får vores universitetspraktikant Emma ind, så vi kan høre, HVOR godt hun har det hos os. Der er kaffe i kælderen, astmatikerne er åbenbart klimasvin, en snak om Jønke, og så viser det sig, at JoJo napser historier fra Go' Morgen P3.

Værter: Henrik Eriksen, JoJo og Jannik Schow.

Medvirkende Emma Thorup.

Episodesøndag 17. sep 20232 T

Jannik har været til fest og har oplevet på egen krop, at folk bruger "skål" til at redde folk fra at græde eller vise følelser, men er det det rigtige at gøre, og hvis ja, hvad kan man så ellers bruge det til? Vi snakker undskyldninger på bagkant, inspireret af politikere og så taler vi også om Manu Sareen, som er begyndt at få stød i et privat område fordi. Ja. Det kan du høre i programmet.

Værter: JoJo, Henrik Eriksen og Jannik Schow.

Episodelørdag 16. sep 20232 T

Det er blevet lørdag, som selvfølgelig betyder Disney Sjov i Carte Blanche. Der er også en gennemgang af DF's nye kampagne mod woke, Violiner der hjælper mod epilepsi og diskussion om, hvor man skal sidde i biffen (JoJo har ikke været i biografen i 2 år) Der er også et lille ledelseskursus, som et kirsebær på toppen, af det der kun kan beskrives som en radiofonisk Sunday. Velbekomme.

Værter: Jannik Schow, JoJo og Henrik Eriksen.

Episodefredag 15. sep 20232 T 57 min.

Vi sætter fokus på mellemledere, der bliver udskammet, fordi folk ikke ved, hvad de laver. Når en hel gruppe bliver gjort nar af, så er det tid til en støttesang, og så er det jo heldigt, at vi har Jannik på programmet, som faktisk er uddannet i London til at lave lige præcis musik og sang. Vi snakker også om spøgelser, hammerslag, ting vi har gjort for at passe ind og meget meget mere.

Værter: Henrik Eriksen, Jannik Schow og JoJo.

Medvirkende: Sofie Østergaard.

Episodesøndag 10. sep 20232 T

Vi taler om pjækkeri og babygråd. Lidt om Au Pairs og meget om japansk forældredating. Og så er søndag jo også telefonfisdag, og dagens telefis er lige i øjet. Du får alt det og også en god portion udover det i søndagens Carte Blanche.

Værter: Henrik Eriksen, JoJo og Jannik Schow.

Episodelørdag 9. sep 20232 T

Hvilken sang kunne vække dig fra en Koma? Et stort spørgsmål, som vi besvarer i lørdagens udgave af Carte Blanche. Vi laver Disney Sjov, taler om det perfekte toilet og spørger "Er introerne til tv-serier døde?" og "Er det sejt at sige BMO i stedet for bolle med ost?"

Værter: Henrik Eriksen, JoJo og Jannik Schow.

Episodefredag 8. sep 20232 T 57 min.

Vi fyrer op for endnu en fantastisk fredag. Der er nyhedsrevolution med TVA Live, vi skal tale om alle de dumme ting, vi har gjort, fordi vi var forelskede. Der er fagforeningssnak på menuen, og så åbner vi også en sladdercentral. Alt det og meget mere i denne fredags Carte Blanche.

Værter: Henrik Eriksen, JoJo og Jannik Schow.

Medvirkende: Jacob Kragelund.

Episodesøndag 3. sep 20232 T

Hvorfor er det, at der ikke er nogen af dem, der samler svampe, som vil fortælle, hvor de gode steder er? Vi taler om Snorky-mærket, spansk sultestrejke, forældretyrani og om folk, der laver parmasan, er blevet lige lovlig paranoide.

Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

Medvirkende: Victoria.

Du synes måske også godt om

 1. Du er landet lige midt i "Formiddagen med Frederik & Frederikke" - vi giver dig det bedste selskab, dagens store historier og den allerbedste musik fra P3, så du bliver leveret sikkert frem til frokostpausen.

 2. Serie75 episoder

  Her favner vi det meste, fra heksekunster til sportsnyheder

 3. Serie4 episoder

  Kathrine og Mathias - festlig stemning og røven i klaskehøjde

 4. Serie9 episoder

  Du smider bare jakken i entréen - der er åbent hus og højt til loftet i Residensen! Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

 5. Serie3 episoder

  Morgenholdet sender dig opløftet og oplyst ud i dagen

 6. Serie4 episoder

  'Du ved det' helt sikkert godt, så find telefonen frem, og gør dig klar til at blive quizzet i al den musik, du elsker at lytte til!

  Der er eksklusive P3-sokker på højkant og vanvittig søndagshygge, når Marie inviterer indenfor i P3's helt eget musikquizprogram.

  Vært: Marie Hobitz.

 7. Serie42 episoder

  Vi tjekker, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft

 8. Serie63 episoder

  Her kan Go' Morgen P3's værter skændes om, hvad der gik galt i udsendelsen

 9. Serie10 episoder

  Bliv (p)opdateret på de seneste nyheder indenfor poppens verden.

  Popdatering giver dig de største hits fra hitlisterne i USA og England, og vi tjekker den danske airplaychart, salgschart, dancechart samt P3s egen upcomingliste.

  Du får hjælp til at sammensætte, din egen playliste når Poppanelet udvælger nogle af de mest interessant sange som er udgivet i ugens løb.

  Popdatering opturssoundtracket til en fed dag.

 10. Serie4 episoder

  Hver fredag tager P3's musikchef, Mathias Buch Jensen, mikrofonen og spiller ugens allervigtigste nye udgivelser. Han præsenterer dig for P3's Uundgåelige og overlader chefrollen til dig, når du kan blive 'Chef for en sang'.

 11. Det er lørdag, det er eftermiddag, og du skal til Åbent Hus med Pelle Peter Jencel. Her er der højt til loftet og fyldt med cremen af cremen; de gode historier, de bedste gæster, de største træfsikre hits fra P3, ekstrem godt selskab og smil ad libitum. Du er inviteret forbi til den bedste eftermiddagsstemning og er garanteret de historier, du tager med videre, og de grin du fortjener, alt sammen pakket ind i den musik du elsker. Og du dropper bare forbi.

 12. Serie13 episoder

  Hver uge snupper Kasper og Frederik en kendt danskers smartphone og går på jagt efter deres digitale sjæl. Telefonen glemmer ikke og er blevet menneskets sorte boks, der husker, hvad du ser på Netflix, lytter til på Spotify, og hvordan du interagerer med andre på Instagram og Snapchat.

  P3 holder teknologiens mørke spejl op foran gæsten og spørger, om de kan lide, hvad de ser.

  Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg.

  Producer: Anne Lundager Kristensen.

  Produceret af Munck Studios København.