Episode
Episode3. apr 20191 T 9 min.P3

Krig blandt rotteavlere og eksplosive løbehjul

Danskerbingo

onsdag 3. apr 20191 T 9 min.P3

Om denne episode

Vi er hjemvendt fra Schweiz og er kæmpe klar på at sende en ny omgang Danskerbingo! Vi søger danskere, som har gjort noget helt vanvittigt i en sejrsrus. James var på kasino og vandt 36.000 kr. Det vælger han at fejre ved at sove i en seng fyldt med pengesedler, hvilket viser sig at være en dårlig idé.

På vej til arbejde så Andreas en personbil køre med en kaffe latte på taget. I den forbindelse søger vi danskere, som har glemt noget mærkværdigt på deres biltag. Jens glemte et jagtgevær på bagsmækken af sin Alfa Romeo.

Vi læser igen op fra Bibelen, og denne gang er det historien om Sodoma og Gomorra. Det udløser en masse vilde forslag til historier fra jer kære lyttere, og vi vælger Poulsens forespørgsel om at finde en dansker, som har byttet sig ud af en presset situation. Cecilie fik byttet/bestukket sig til, at hele familien kunne komme afsted på familieferie til Malaga.

Har du nogensinde åbnet dit hjem op for nogen, som har været på flugt eller i krise? Det gjorde en tilfældig mand i Horsens. Anne-Lines mor blev udstødt af Jehovas Vidner, da hun blev skilt fra sin mand. Hun havde ingen, hun kunne tage kontakt til andet end en mand, hvis bil hun var kommet til ridse og havde udvekslet telefonnumre med i forbindelse med forsikring. Han åbnede sit hjem op, og det ændrede alt for Anne-Lines mor.

Vi har fået tilsendt lokalavisen fra Galten og omegn fra vores søde lytter Ellen. I den forbindelse er vi blevet inspireret til at søge danskere, som er kommet galt afsted på et løbehjul. Markus prøvede at tune en elektrisk løbehjul, hvilket resulteret i en eksplosion og en brækket fod. Tommy skulle lige vise sine børn og nye kæreste, hvordan man kører på løbehjul. Det endte i et styrt og mange års drilleri.

Hr. Corydon har spyttet en seddel ud med en forespørgsel om at finde en dansker, som har fået modbevist sin største fordom. Lauras kæreste ville gerne have en rotte, så de fik en rotte, der hed Karsten. Hun blev helt forelsket i rotten, og hun fik sin egen rotte, der hedder Fin, og i dag elsker hun rotter.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Om serien

Danskerbingo

213 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste