Episode
Episode2. maj 20191 T 9 min.P3

Skumfest, slagsmål og 7 års uheld

Danskerbingo

torsdag 2. maj 20191 T 9 min.P3

Om denne episode

Vores redaktør Henrik går med sixpence og er så træt af, at folk tror, han har stjålet sin stil fra Peaky Blinders, Thomas Hermann og nu senest Rasmus Paludan. Det samme oplever tv-kokken Claus Holm, som mener, at vores redaktør skal bære sin hat med stolthed.

I den forbindelse søger vi personer, som har fået stjålet deres stil. Amanda har farvet sit hår lyserødt, og nu tror alle, at hun er blevet inspireret af Oh Land og Line Kirsten. Tim har fået lavet et brændemærke af en alien, og nu tror alle, at han har fået lavet en 'Hampenberg'. Kristian har altid haft langt fuldskæg og gået med skovmandsskjorte, og han er så pisse træt af, at folk tror, han er hipster, når han faktisk er 100 procent ægte. Mini har længe før alle piercet sine negle, og nu har mange åbenbart fulgt trop.

Vi har taget bibelen med ind i studiet igen, og vi er nået til Moses, der deler Det Røde Hav. I den anledning søger vi personer, som har fået ødelagt deres tøj på et skumdiskotek. James var til afterparty, hvor det gik så bananas, at der blev brugt en skumslukker til at dæmpe et gruppeslagsmål mellem James og 7 dværge. Charlie gør os desuden lidt klogere på skumfester, og hvorfor det er så mega fedt!

Det er blevet tid til... Hvad... Kan... Man... Slå... Sig... På!!!! Jakob har foreslået, at vi skal søge personer, som har slået sig på en udsigt. Daniel blev så betaget af en udsigt, da han kørte afsted på motorcykel sammen med sine venner, at de alle tre kom til at køre ud over en skrænt. De slap heldigvis billigt, men dumt så det nok ud.

Mister Corydon er blevet trukket i studiet, og vi har fået blæst en forespørgsel om at finde en person, som mener, de er blevet ramt af 7 års uheld. Simon er i gang med sine 7 års uheld, han har hugget i nogle togskinner, punkteret sin traktor, siddet fast i en mark, som man ikke kan sidde fast i, og har smadret sin gearkasse. Stakkels mand.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

Om serien

Danskerbingo

213 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste