Episode
Episode6. maj 20191 T 1 min.P3

På flugt fra autonome og en listig nissesamler

Danskerbingo

mandag 6. maj 20191 T 1 min.P3

Om denne episode

Er du blevet fældet af din egen fælde? Signe er en "skør nissesamler" med en samling på 30-40 nisser. Hun havde lovet sin daværende kæreste ikke at købe flere og havde udtænkt en udspekuleret plan, om hvordan hun skulle snige flere nisser ind i hjemmet, men planen gik i vasken. Andreas har fortalt sin søn, at han ikke må drikke direkte af mælkekartonen, men blev busted af sin søn, da han selv drak af mælkekartonen.

Bjørne Corydon har spyttet en forespørgsel ud om at finde en, der har meldt sig som frivillig til et show og har fortrudt. Madsen blev hypnotiseret til at opføre sig som en støvsuger og en kylling, hvilket han fortrød ekstremt efterfølgende. Da James arbejdede for McDonalds, meldte han sig frivilligt til at reklamere for deres nye burger på Roskilde Festival. Det resulterede i, at han blev jagtet og overfaldet af en gruppe autonome. Klaus var ude og samle ind til Folkekirkens Nødhjælp og blev næsten spist levende af tre jagthunde.

En kvinde blev hentet af en ambulance fra biffen, fordi hun græd så meget, at hun hyperventilerede. I den anledning søger vi personer, som er kommet til skade pga. gråd. Cliff havde grædt så meget, at han havde fået en fibersprængning i sine mavemuskler. Jon blev suget tilbage til nogle ubehagelige minder på sin cykeltur og endte med at græde så meget, at han ikke kunne se, hvor han cyklede, og væltede over en kantsten.

Hr. Corydon vil gerne have, at vi skal finde en, der har samlet den helt forkerte blaffer op. Martin har samlet en rigtig køn pige op, som under køreturen havde skidt i bukserne. Det var en lidt skidt køretur.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Om serien

Danskerbingo

213 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste