Episode
Episode27. maj 20191 T 2 min.P3

VALGTOUR: Koma, porcelæn og jord i et kødsår

Danskerbingo

mandag 27. maj 20191 T 2 min.P3

Om denne episode

Valgtouren er i fuld gang, og i dag sender vi fra Roskilde!

Vi fejrer den høje valgdeltagelse til EP-valget, og hylder de unge i Tyskland, der har stemt en grøn bølge igennem. Så vi leder efter nogle unge, der har taget styringen og udstukket en ny retning. Kate fortæller om de unges opgør med moderne julemad i hendes familie.

Af tilfældighedens veje er vi blevet opmærksomme på, at mænd også kan slå sig under en fødsel. Vi efterlyser beviserne og hører om et porcelænsstyrt og 18 timer i koma.

Lokalavisen sender os på jagt efter hunde, der kan bruges til praktiske gøremål i hjemmet og efter katastrofale mågeklatter. Begge dele dukker op.

Vores lytter Mikkeline trækker en seddel og sender os på jagt efter en person, der har givet et rigtig dårligt medicinsk råd. Magnus fortæller om en meget kortsigtet fodboldtræner.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

Om serien

Danskerbingo

191 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste