Episode
Episode29. maj 20191 T 5 min.P3

VALGTOUR: Pranket af den syriske hær og en smølf på balden

Danskerbingo

onsdag 29. maj 20191 T 5 min.P3

Om denne episode

I dag er vi i Horsens på valgtour - en østjysk perle!

Vi leder efter folk, der er blevet straffet hårdt af en datofejl og hører om en tragisk og skæbnesvanger tur til en knæundersøgelse.

Vores lytter Morten trækker en seddel og sender os på jagt efter noget fortrudt kosmetik. Det bliver til en historie om en vennetatovering af en smølf på balden. Det endte ikke helt optimalt for venskabet, men blev til gengæld til et stærkt party trick!

Vores valgreporter Kathrine Abrahamsen har fundet en ung mand, der hedder Emil, under en rulletrappe i Bilka. Han har store valg foran sig, for skal han træne eller læse til fysikeksamen? Vi tager en folkeafstemning om det.

Horsens Posten har skrevet om Frelsens Hær, og derfor leder vi efter folk, der rent faktisk er blevet frelst af en hær. Det udløser en meget spektakulær fortælling om den syrisk hær, den irakiske grænse og noget solid mellemøstlig værkstedshumor.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

  • TitelTid
  • i'm so tired... med Lauv og Troye Sivan33:01
  • Cake By The Ocean med DNCE46:17
Om serien

Danskerbingo

192 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste