Episode
Episode13. aug 20191 T 6 min.P3

En technohadende kat og et talentløst postbud

Danskerbingo

tirsdag 13. aug 20191 T 6 min.P3

Om denne episode

Sommerferien er endegyldigt forbi, og det har ikke just været en succes for alle. Således var et hotelophold i Toscana så sløjt, at Andreas måtte stikke en kæmpe løgn for at tage afsted før tid. Og det er han ikke ene om at have gjort: Evigt uheldige/heldige Tobias måtte forlade en familiefest, da hans skulkende far røg i en ulykke, imens Runes pjækkerier resulterede i en tur på operationsbordet.

Det kan være hårdt at komme op i omdrejninger efter sådan en længere ferie. Vi leder efter folk, der er kommet til at lave alle fejlene på én gang, og her kommer vi igennem til postmand Emil, der fejler eklatant i postomdelingens ABC.

I næste fortælling i den hidtil unavngivne anekdote-stafet, hører vi om Klaus' morgentur med en blind passager. Til tonerne af morgen-techno og kattejammerrock ender Klaus, kat og fartøj i hækken.

Vi prøver at finde en person, der er blevet reddet af Siri, Alexa eller Google. Men da ingen ringer ind, tager Andreas og Jacob sagen i egen hånd og får lytternes telefoner til at ringe ind. Her kommer vi i kontakt med Frederik, der snakker pænt til sin Siri.

Den store Copenhagen Pride parade iler nærmere, og derfor efterlyser vi en person der gerne vil gå med i paraden, men som ikke har haft modet til det endnu. Håndværkeren Allan kunne godt forestille sig at tage med sin kvindelige kæreste til pride, men han har stadig nogle bekymringer om, hvad folk mon vil tænke. Vi er også igennem med Christine, hvis 14-årige datter er sprunget ud som pan-seksuel. Datteren vil gerne gå med til pride, og her vil Christine gerne gå med for at støtte hende.

Ugens værste tidspunkt er også tilbage efter ferien. Det må teknikeren Nick sande, da han er kommet afsted uden de rigtige reservedele. Det går fra slemt til værre, da Nick finder ud af, at hans redningsmand ligeså har taget de forkerte dele med.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

Om serien

Danskerbingo

186 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste