Episode
Episode20. aug 20191 T 1 min.P3

Saddam Husseins VIP-motorvej og boligen der sank

Danskerbingo

tirsdag 20. aug 20191 T 1 min.P3

Om denne episode

Et fransk par står til op mod 6 års fængsel, efter de har forsøgt at stjæle 40 kg. sand fra Sardinien. Vi efterlyser andre, der har taget del i en idiotisk paraktivitet. Mikkel og kæresten satte helt unødvendigt deres liv på spil i Ecuador. Og Jan og fruen var på en lige lovlig optimistisk vulkantur i Napoli.

Vi fortsætter anekdoteraketten, og i dag ringer Peter ind med en hæsblæsende historie fra den irakiske ørken om den hårdeste prank, vi til dato har hørt om i programmet.

Vi taler om uhyggelige teknologihistorier, og Michael fortæller om dengang, han fik hacket sit overvågningssystem.

Majken har sendt os en bunke lokalaviser fra Kolding, og det sender os på jagt efter historier om folk, der er flyttet pga. deres dyr. Maria ringer og fortæller om at flytte ud på en båd, der synker samme nat.

Det er tirsdag formiddag, så vi slutter af med Ugens Værste Tidspunkt. Den er still going strong, beviser Oliver, Tanja og Rasmus.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Om serien

Danskerbingo

187 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste