Episode
Episode18. sep 20191 T 5 min.P3

Luke Skywalker i Holme-Olstrup og fanget i bamsekran

Danskerbingo

onsdag 18. sep 20191 T 5 min.P3

Om denne episode

Vi sender fortsat inde fra Københavns Hovedbanegård, hvor Jacob nær var kommet for sent, da hans ID-kort var blevet væk. Ifb. med en flytning mistede Stefan og konen deres gamle klaver. Eller det vil sige, at det står bagerst i flyttefirmaets lager, og det ville være lidt af en krig at grave det frem. Flytningen gik også lige lovligt stærkt for Bjarne og storebror, for da de ramte Odense indså de, at anhængeren med alt inventaret stadig stod hjemme i Herning.

Vores kære bamse, Bjørne Corydon, har fødselsdag. Vi fejrer mærkedagen ved at trække en fuldstændig genial seddel. Brian kvitterer med en lige så genial historie, der involverer en hjemmelavet flammekaster og nogle meget afbrændte øjenbryn.

Vi har stadig ikke fundet et navn til vores historie-kæde. Til gengæld har vi fundet et nyt led til kæden. Det led sørger Knud for, med en historie om dengang han kom til at bryde ind i en museby.

Som barn var kviksand en kæmpe bekymring, men det er nok de færreste danskere, der rent faktisk har været i kontakt med det. Anne-Sofies irrationelle frygt er nåle. Derfor er det da måske også lidt mærkeligt, at hun dagligt stikker nåle i folk på arbejdet. Daniel måtte også stå ansigt til ansigt med sin barndomsfrygt. Det skete dengang, han faldt ned i en brønd. Heldigvis, for Daniel, var Edward Saksehånd dog ikke nede i brønden.

Vores praktikant, Oliver, sidder stadig på skolebænken i reporterskolen. Dagens disciplin er ekspertinterview, og her bliver det afsløret, at folk smider andet end to-kroner i modeltogbanen på hovedbanegården. Folk smider åbenbart også andet end nummer 1 og 2 i toilettet. Søren fra rensningsanlægget ringer i hvert fald ind og fortæller lidt om, hvad de har fundet derude. Bjarne har også engang fundet noget spøjst i maskineriet. Han fandt nemlig en 4-årig, der sad fast i en bamsekran.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

Om serien

Danskerbingo

213 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste