Episode
Episode6. nov 20191 T 7 min.P3

Snaps med pøllet eftersmag og psykedelisk kørvel. Gæst: Nikolaj Kirk

Danskerbingo

onsdag 6. nov 20191 T 7 min.P3

Om denne episode

I Japan er det blevet forbudt at tage billeder med de ikoniske geishaer. Derfor efterlyser vi folk, der er kommet i problemer, pga. et billede de fik taget med nogen. Rasmus Brohave ringer ind og fortæller om, dengang et fanbillede endte med at hjemsøge ham flere år efter. Patrick kravlede op på et 20 etagers højhus i Rødovre for at få fede billeder, men endte med at bøde for ulovlig indtrængen.

Vi har besøg af kok, forfatter og TV-vært Nikolaj Kirk, som fortæller fantastiske røverhistorier. Bl.a. om dengang han på Svalbard besluttede sig for at lave isbjørne-lort og servere det for hele Nak og Æd-holdet. Af lort var det kommet, og til lort skulle det blive.

Inspireret af Nikolajs nye bog efterlyser vi folk, der har haft gang i fejlslagne madprojekter i naturen, og Louise ringer ind og fortæller om dengang, hun som 8-årig blev skæv af at spise mystiske rødder fra naturen.

"Sjovt du sir' det" bliver i dag fortalt af Anton, der ville lave en musikprank på toiletterne på sin arbejdsplads og endte med at fucke med hele virksomhedens telefonsystem.

Til sidst finder vi historier om en romantisk gestus, der gik fuldstændig galt. Anders forsøgte sig med en smukt forklædt julegave, men endte med bare at give sin nye kæreste en brødkurv.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

Om serien

Danskerbingo

213 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste