Episode
Episode19. maj 20201 T 5 min.P3

Knallerten Lotte og en tvungen tommeltur fra Grækenland

Danskerbingo

tirsdag 19. maj 20201 T 5 min.P3

Om denne episode

Jacob har tømmermænd, og producerende redaktør, Henrik Svoldgaard, smider chefkortet og vil teste sin teori omkring mange "sygemeldinger" efter værtshusenes genåbning i går. Jonas var en stor karl i går. Og knap så stor en karl i dag. En lille lur i kantinen sikrede dog, at han alligevel endte på arbejde, og Henriks teori falder til jorden. Derfor leder vi i stedet for efter nogle, der har fået en umulig opgave af deres chef. Julie fik en uoverskuelig tælleopgave til den årlige status i supermarked. Det blev umuligt for Tobias at passe sit arbejde, da mester ansatte sin datter. Uartige tricks og rene overalls blev taget i brug, da han ville i bukserne på hende.

Bjørne Corydon vil gerne på jagt efter nogle, der har tændt et lys på et helt forkert tidspunkt. Martin skulle lave lys på den lokale folkeskole. I forsøget på at finde eltavlen, støder han på to lærere, der er i gang med at "forberede" (seksual)undervisning...

Amanda bliver det nye led i "Sjovt Du Sir' Det"-kæden, da hun også har set noget rigtig træls, mens hun var på vandet. Et crash, en polterabend og en ødelagt fod var mere end rigeligt.

Jacob har set serien Frømandskorpset fra 2015, hvor man blandt andet møder en overbegejstret ung mand, der går videre i optagelsesprocessen. Derfor leder vi efter nogle, der har oplevet at blive lige lovlig begejstrede. Tobias blev ekstremt begejstret, da hans kammerat endelig mistede sin mødom. Og selvfølgelig skulle han vækkes med champagne og morgenfest.

Lytternes seddel løber endnu en gang med sejren i Nyhedsbingo, og derfor går vi på jagt efter nogle, der har haft en sjov oplevelse med deres angst. Sedlen kommer på baggrund af nyheden om de online fællesskaber, der er opstået til forældre med børn med angst. David - med overdreven angst for højder - endte med ikke at hoppe på flyet hjem fra Grækenland. Tre fantastiske uger senere - og med en meget øm tommelfinger - var han tilbage i Danmark igen.

Vi tjekker stadig op på, om videnskaben har ret i, at tirsdag formiddag er 'Ugens Værste Tidspunkt'. Louise taber tre store kaktusser, efter hun er færdig med hovedrengøringen, Andreas' stemme er gået i overgang, og Asger har sgu brækket begge sine arme og må ikke komme i skole og få skrevet på gipsen. Kæmpe nedturs-formiddag!

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Om serien

Danskerbingo

191 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste