Episode
Episode31. jan 20201 T 6 min.P3

Krigen bliver personlig og livstruende farsbrød

Danskerbingo

fredag 31. jan 20201 T 6 min.P3

Om denne episode

Det er dag 5 af Danmarks Indsamling, hvor vi battler Curlingklubben om, hvem der kan samle flest penge ind til den gode sag. Vi er stadig uendelig langt foran, men Bjørne Corydon er stadig kidnappet, løsesummen er eksploderet, og vi bliver truet med de mest uhyrlige ting, for nu vil de simpelthen sælge Bjørne Corydon til højestbydende på det skumle internet. OG VI BEGYNDER ÆRLIG TALT AT OVERVEJE, OM VI IKKE SKULLE FORHANDLE MED TERRORISTER!

Curlingklubben har kasseret al god moral og begyndt at bruge Jacobs familie imod ham i jagten på donationer til Danmarks Indsamlig. Derfor efterlyser vi andre, der også er blevet forrådt af deres familie.

Louise er LIGE flyttet hjemmefra, og straks tager hele familien til Gran Canaria uden hende. Christians mor forsøgte at slå ham ihjel med hans værste frygt gemt i et farsbrød.

Vi har læst lidt op på, hvordan man forhandler med terrorister, og det lader til, at vi har grebet det lidt forkert an. Men inden vi skifter strategi, så efterlyser vi folk, der har forhandlet helt ad helvede til. Bare lige for at suge lidt erfaringer til os.

Rasmus endte i en grim situation efter sin konfirmation, der involverede en dyr knallert, politiet og en rigtig dårlig investering.

I dagens "Sjovt Du Sir' Det" Danmarks Indsamling EDITION hører vi historien om 10-årige Islam, som bor med en voldelig far i Gazastriben og har en helt og aldeles miserabel tilværelse. Vi prøver at finde relaterbare ting i historien, og Christian ringer ind, fordi han ligeledes har et meget religiøst-ladet navn i nogle dele af verden.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Indhold

Om serien

Danskerbingo

213 episoderP3

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste