Episode
Episode22. sep 20211 T 56 min.P3

Onsdag 22. sep. 2021

Fiesta

onsdag 22. sep 20211 T 56 min.P3

Om denne episode

Fie holder midtuge fest på en lettere solbeskinnet onsdag, og som altid er du inviteret med! Fie har talt med Lorde om brugen af sociale medier i forbindelse med hendes nye album 'Solar Power'. Praktikant Morten Nabild tester, om Bbybites, der er aktuel med singlen 'Pleaser', selv er en pleaser. Og så kigger Fie nærmere på Rolling Stones nye liste over verdens 500 bedste sange - og spiller selvfølgelig nr. 1! Respekt for det *hint ;-)*! Vært: Fie Neergaard. Gæster: Lorde, Bbybites, Siné, Azilda, BLÆST og Morten Nabild.

Indhold

Om serien

Fiesta

16 episoderP3

Sydpå holder man 'siesta' midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Fie Neergaard er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Fie Neergaard.

Alle episoder i serien

Episode14. okt 20211 T 55 min.
Episodetorsdag 14. okt 20211 T 55 min.

Kasper Reippurt byder dig indenfor til en ordentlig omgang torsdagsfiesta, hvor Upcominglisten traditionen tro skal afgøres. Kasper kan også røbe, hvornår dette års 'P3 Guld' løber af stablen, hvornår du kan købe din billet, og hvem der skal optræde til showet. Du må bare lige ta' og lytte med! Vært: Kasper Reippurt.

Episode13. okt 20211 T 55 min.
Episodeonsdag 13. okt 20211 T 55 min.

"Hallo!" Ja? "It's me". Arrh! Hej, Adele. Kasper vender lidt nyt fra Adele-lejren og spiller en lille bid fra hendes nye single, der først lander på fredag. Han kigger også nærmere på Månedens Kanon, og Upcominglisten, der bliver afgjort i morgen. Vært: Kasper Reippurt. Gæster: WIDE, Perfect Plush, Danser Med Piger og History of Sugar.

Episode12. okt 20211 T 55 min.
Episodetirsdag 12. okt 20211 T 55 min.

Der er fuld fart på tirsdagen. Kasper har Pil og Patina i studiet til en snak om KarriereKanonen, der er DR's talentprojekt og konkurrence for nye danske musikere. Pil og Patina har begge vundet, og nu skal de spille i Store Vega, hvor Patina har taget Pil med som support til deres hidtil største koncert. Det er samtidig i morgen kl. 12, at der er deadline for at uploade sin musik til KarriereKanonen - det gør du på dr.dk/kanon. Kasper kigger også lidt på Upcominglisten og den fremadstormende dansk-portugisiske sangerinde Erika de Cartie, der har været fordi det populærere musikmedie 'COLORS' for at optræde. Vært: Kasper Reippurt. Gæster: Pil, Patina, JJ Paulo, såforsatan, Iver og Agnes Hartwich.

Episode11. okt 20211 T 55 min.
Episodemandag 11. okt 20211 T 55 min.

"Yes, endelig er det mandag igen, så er der Fiesta i min radio," har du helt sikkert tænkt. Og selvfølgelig er der det! Kasper har to nye boblere med til Upcominglisten, han præsenterer den nye P3's Uundgåelige, og så minder han dig om, at du skal huske at uploade din musik til KarirreKanonen, der er DR's talentprojekt og konkurrence for nye danske musikere, der lukker på onsdag kl. 12. Vært: Kasper Reippurt. Gæster: History of Sugar og såforsatan.

Episode7. okt 20211 T 55 min.
Episodetorsdag 7. okt 20211 T 55 min.

I dag fiesta'er vi igennem - det er nemlig torsdag, og Upcominglisten skal afgøres! Listen har aldrig været tættere, og stemmerne er vælter ind helt til sidste minut. Fie har kigget lidt nærmere på Halsey, der er ude med en film til at akkompagnere hendes seneste album. Praktikant Morten Nabild hopper også fordi studiet og anbefaler tre tourné-aktuelle koncertoplevelser til weekenden. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Morten Nabild og Saveus.

Episode6. okt 20211 T 55 min.
Episodeonsdag 6. okt 20211 T 55 min.

Fie er tilbage i studiet og kigger lidt nærmere på denne uges Upcomingliste. Hun har nyt med fra Adele-lejren og har talt med Rebecca Lou, der tidligere har været P3's Uundgåelige, om hendes lyd og drømme. I forbindelse med at NemID i dag skifter navn til MitID, går Fie på jagt efter kunstnere, der også har skiftet navn undervejs i deres musikkarriere. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Selina Gin, JJ Paulo, Iver og Rebecca Lou.

Episode5. okt 20211 T 55 min.
Episodetirsdag 5. okt 20211 T 55 min.

Sydpå holder man 'siesta' midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Kasper Reippurt er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Kasper Reippurt.

Episode4. okt 20211 T 56 min.
Episodemandag 4. okt 20211 T 56 min.

Sååå blev det mandag igen, og weekends fest forsætter i Fiesta! Kasper har en ny P3's Uundgåelige med i form af den svenske Molly Sandén med nummeret 'Vi ska aldrig gå hem'. Han har selvfølgelig også to nye boblere med til Upcominglisten, og så sender han god bedring-vibes til Hugo Helmig, der på grund af angst har indstillet karrieren på ubestemt tid. Vært: Kasper Reippurt. Gæster: MØ, Selina Gin og Danser Med Piger.

Episode30. sep 20211 T 56 min.
Episodetorsdag 30. sep 20211 T 56 min.

Den store lillefredag i Fiesta er altid lig med en afgørelse af Upcominglisten. Kasper har også forpremiere på at et helt nyt nummer fra Saveus, der først kommer i morgen. Og så er det nu, du har sidste chance for at få fingrene i eksklusive billetter til en lytte-session i forbindelse med den nye podcastserie 'Hvem er... MØ?' mandag aften d. 4/10. Send en mail til p3live@dr.dk, hvor du fortæller om dit største MØ-øjeblik! Vært: Kasper Reippurt. Gæster: MØ og Saveus.

Episode29. sep 20211 T 56 min.
Episodeonsdag 29. sep 20211 T 56 min.

Onsdagen er over os, og efterårskulden sniger sig så småt ind, men modet og varmen skal du ikke være bange for at miste, det skal Kasper Reippurt nok sørge for. I dag kigger han nærmere på et nyt track fra Jay-Z og Kid Cudi. I forbindelse med at det nye FIFA-spil lander på fredag, har Kasper hevet fat i nogle af de danske kunstnere, der gennem tiden har været med på soundtracket til spillet. Han vender også Upcominglisten, der afgøres i morgen. Og så skal du huske, at du stadig kan sende en mail til p3live@dr.dk, hvor du fortæller om dit største MØ øjeblik - så kan det være, at du får lov at komme med til en ekslusivt lytte-session mandag aften (d. 4/10) i DR Byen i København. Vært: Kasper Reippurt. Gæster: MØ, Bbybites, JJ Paulo, Agnes Hartwich, Perfect Plush og Morten Nabild.

Episode28. sep 20211 T 56 min.
Episodetirsdag 28. sep 20211 T 56 min.

Er du lidt tirsdagstræt? Det er der ikke tid til! For nu er der fest i din radio. Fie dykker ned i Upcominglisten, og så har hun også MØ i studiet til en snak om hendes medvirken i den populærere podcastserie 'Hvem er... MØ', der har premiere med en ny sæson i næste uge. Er du kæmpe MØ-fan, har du også mulighed for at komme med til en eksklusiv lytte-session i DR Byen på mandag d. 4/10 - lyt med i programmet og find ud af, hvordan du kommer med. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Siné, Iver, Azilda, Blæst og MØ.

Episode27. sep 20211 T 56 min.
Episodemandag 27. sep 20211 T 56 min.

Fie præsenterer dig for P3's Undgåelige i denne uge, og så har hun selvfølgelig også to nye bobler med til Upcominglisten. I dag er også dagen, hvor Fiesta får lov at løfte sløret for, hvem den nye kunstner i den populærere podcastserie 'Hvem er...' er. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Agnes Hartwich, Iver, Lorde og MØ.

Episode23. sep 20211 T 56 min.
Episodetorsdag 23. sep 20211 T 56 min.

Det er torsdag, og det betyder selvfølgelig at Upcominglisten skal afgøres, men først kigger Fie nærmere på ny musik fra Joyce, der er ude med singlen 'Lev Beskidt'. Praktikant Morten Nabild er også i studiet for at anmelde Lil Nas Xs debutalbum 'Montero', og så har han også lidt koncertanbefalinger til weekenden. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Joyce, Morten Nabild.

Episode22. sep 20211 T 56 min.
Episodeonsdag 22. sep 20211 T 56 min.

Fie holder midtuge fest på en lettere solbeskinnet onsdag, og som altid er du inviteret med! Fie har talt med Lorde om brugen af sociale medier i forbindelse med hendes nye album 'Solar Power'. Praktikant Morten Nabild tester, om Bbybites, der er aktuel med singlen 'Pleaser', selv er en pleaser. Og så kigger Fie nærmere på Rolling Stones nye liste over verdens 500 bedste sange - og spiller selvfølgelig nr. 1! Respekt for det *hint ;-)*! Vært: Fie Neergaard. Gæster: Lorde, Bbybites, Siné, Azilda, BLÆST og Morten Nabild.

Episode21. sep 20211 T 56 min.
Episodetirsdag 21. sep 20211 T 56 min.

Fie har fanget Lorde til et interview om hendes nye album 'Solar Power'. Hun kigger nærmere på Upcominglisten og Sivas ft. Lord Siva, der er P3's Uundgåelige med nummeret 'Push It to the Limit'. Fie finder også nogle af sine SPOT-festivalfavoritter frem til dig. Vært: Fie Neergaard. Gæster: Lorde, Dayyani, JJ Paulo, Perfect Plush og Sivas.

Episode20. sep 20211 T 56 min.
Episodemandag 20. sep 20211 T 56 min.

Sydpå holder man 'siesta' midt på dagen. I Danmark gør vi noget andet; vi holder Fiesta. Kasper Reippurt er nemlig klar til at give dig den bedste nye musik, præsentere dig for de nye stjerner på Upcominglisten og vende de seneste musiknyheder med dig, så du er up to date. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og tilbringe din Fiesta på P3, med Kasper Reippurt.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste