Episode
Episode28. aug 202034 min.P3

RITA OG HJØRDIS

Hoffmeyer, Anett & Partners

fredag 28. aug 202034 min.P3

Om denne episode

Melanie har fået ny yndlingssang, nemlig Cardi B's Wet Ass Pussy, og så er hun begyndt at skrive Rita-fanfiction efter seriens alt for tidlige død. Anna spørger om, de ikke skal læse Melanies tekst op, men de bliver nødt til at vente på Mathias, der jo skal spille Hjørdis, fordi han er tyk. Men hov. Mathias har siddet der hele tiden, han er bare blevet så tynd, at de ikke kunne se ham efter sit besøg på Café Vivaldi i sidste uge, så Anna bestiller pizza fra Frankies Pizza - de har sådan nogle pæne æsker. Farmor ringer også ind. Hun er gået hen og blevet 5G-konspirationsteoretiker, og så skal der laves en reklame for Frankies Pizza, der er lidt trætte af, at pizza åbenbart i nogle kredse er slang for pædofili.

Indhold

  • TitelTid
  • S.O.A.P. Is In The Air af S.O.A.P.29:18
Om serien

Hoffmeyer, Anett & Partners

31 episoder

På det nystartede reklame- og kommunikationsbureau arbejder Anna Juul og Mathias Helt benhårdt på at yde strategisk og agil kommunikationsmæssig førstehjælp til hele Danmark.

HOFFMEYER, ANETT & PARTNERS - Skal vi stave det for dig? #reklame #branding #content #vegan #some

RSS

Alle episoder i serien

Episodefredag 18. dec 202035 min.

Mathias og Anna har gang i det helt store juleshow med guirlander og pebernødder fra Aldi. Melanie afslører endelig sit alterego - Nisse-Majken - og hun er meget ked af det, fordi Hoffmeyer, Anett & Partners skal lukke - men slap af, søde og se noget Pyrus. Desværre for Anna og Mathias begynder aflysningerne at vælte ind fra alle de gamle kendinge, og så er der én særdeles trist nyhed.

Episodefredag 11. dec 20206 min.

Mathias møder ind på arbejde, men der er ingen hjemme på kontoret - hvor mon alle folk er henne?

Episodefredag 4. dec 202030 min.

Anna og Mathias forbereder sig på at lukke Hoffmeyer, Anett & Partners, mens Nisse-Majken fortsat driller på kontoret. De mindes alle de gode tider, de har haft, og beslutter sig for at slutte af med et brag af et julearrangement - men hvor er Melanie på gæstelisten?

Episodefredag 27. nov 202038 min.

Anna og Mathias overvejer at lukke Hoffmeyer, Anett & Partners - men hvad skal der så ske? Hvad med en podcast, hvor de diskuterer ugens skandalesager og giver gode råd på bagkant?

Drillenissen Majken/Melanie har godt gang i drillerierne, men det er ikke uden risiko, for hvad sker der egentlig, hvis man gemmer sig inde i en maxi-sækkestol? Og hvad skal der købes på Black Friday?

Episodefredag 20. nov 202044 min.

Mathias og Anna er utilfredse med Mette Frederiksens behandling af Mogens Jensen, men de er også utilfredse med, at de har misset en mail fra Venstre om en kampagneopgave til en værdi af 3.5 millioner kroner - men hvem har ansvaret for det?

Det har Melanie, selv om Melanie ikke må bruge computeren. Melanie må trække sig som praktikant, og Mathias henter Melanies røde kuffert på loftet - men kan man egentlig bo på loftet?

Episodefredag 13. nov 202044 min.

Anna er tilbage efter sin stresssygemelding, og det er Melanie mere end glad for, for hun har ikke haft det så godt med Mathias. Men Anna har faktisk heller ikke haft det særlig godt, men hvem har haft det værst? Melanie har heller ikke kage med, og det er ikke i orden, til gengæld ankommer Annas nye maxi-sækkestol, men den bliver kun leveret til kantstenen, og hvad gør man så?

Mathias kommer for sent, Jeanett Exner ringer med endnu en erotisk novelle, og så har Ulf fået ny kæreste...

Episodefredag 6. nov 202026 min.

Melanie er godt på vej til at blive en kæmpe stjerne på TikTok, men så sker der noget, der vil får dig til at tabe kæben eller i det mindste vrikke hårdt om på foden. Endelig ringer Anna. Hun har købt en ny stor sækkestol til brainstormrummet. Og så skal Farmor have skiftet en pære på badeværelse, og derfor må Anny træde til at og bære viceværten op på 4. sal.

Episodefredag 30. okt 202034 min.

Melanie og Mathias er på røven. Der er vandskade på hele kontoret, og de skylder 3,5 millioner kr. Heldigvis har Melanie en god idé til, hvordan de an skaffe penge. Hun vil begynde at lave videoer på TIK TOK. Og så ringer gode gamle Jeanett Exner. Hun skriver erotiske noveller, som udspiller sig i en verden fyld med corona. Dem kunne Mathias måske indtale og få Johnny Madsens tomme flasker som betaling. Og så er Anna muligvis allergisk overfor H. C. Andersen.

Episodefredag 23. okt 202031 min.

Verdens største medium er død, og derfor må Farmor tage over, hvor hun slap. Det har stor påvirkning på Melanie, da hun derfor bliver nødt til at sidde oppe hele natten og nedskrive de beskeder, som Farmor får gennem sit pendul. Der er også kommet et brev fra gud, hvori der står, hvem Melanies sjælepartner og dual er. Da Mathias møder ind, vil Melanie hellere dreje lys end at arbejde, og det får fatale konsekvenser for det lille reklamebureau.

Episodefredag 16. okt 202029 min.

Melanie starter dagen med at modtage en truende sms. Bare den ikke er fra et nyt reklamebureau, for Mathias hader konkurrenter. Heldigvis ringer Jeanett Exner med en opgave. Hun har startet pelsfirmaet "Ja Fur Fanø" og har i samme ombæring fundet kuren mod corona. Er Anna egentlig rigtig syg, eller holder hun en hyggepjakkedag? Uanset hvad beslutter Melanie og Mathias sig for at sende et tæskehold efter hende.

Episodefredag 9. okt 202031 min.

Melanie øver sig til band og kan ikke få Mathias hurtigt nok ud ad døren. Farmor kommer forbi og får en rundtur på kontoret, og hun har svært ved at holde sig fra speakerboksen. Hun kunne nemlig godt bruge en reklame for hendes lange store grydelapper, som hun har planer om at sælge for 9.000 kr. på julebazaren. Indtil de er solgt, kunne Melanie måske låne Farmor nogle penge, hun er nemlig flad som en pandekage.

Episodefredag 2. okt 202031 min.

Anna er efterhånden ved at være relativt presset over de mange pressemøder, og Melanie har fået spist sin ene tå af en piratfisk hos Doctor Fish. Sundhedsstyrelsen ringer ind, de vil gerne have lavet en reklame for, at Smittestop-appen nu virker, og så diskuteres det, om kontoret skal være mere handicapvenligt.

Episodefredag 25. sep 202035 min.

Anna er rygende manisk, fordi kontakttallet er faldet, men hvordan går det egentlig med kontakttallet på kontoret? Mathias synes at Anna rører for meget, og Melanie er slet ikke mødt på arbejde, fordi hun er bange for, at hun har en seksuel energi. Pia fra TV2 ringer ind, de skal have solgt deres nye satsning "dansen med Corona", og hvad sker der egentlig med farmor?

Episodefredag 18. sep 202030 min.

Mathias er i vanvittigt god humør, for han har været på Bistro Boheme i en uge. Anna, derimod, er meget træt af regeringens nye mundbindsrestriktioner, hvilket efterlader Melanie i en forvirrende situation, for skal hun være glad eller ked af det? Der er omskæringsdebat på kontoret, Annas onde tvilling, Anja, fra Club Matas ringer ind, og så har Farmor selvfølgelig ét og andet at sige om hele situationen.

Episodefredag 11. sep 202030 min.

Keeping up with the Kardashians slutter, og det er et problem for Anna, der altid ser det, når hun er deprimeret, men der er større problemer, for der er kommet nye corona-retningslinjer, og nogen skal hjemsendes. Men hvem er mindst vigtig? Det er der delte meninger om. Anna kunne godt tænke sig en pjækkehyggedag, mens Melanie bare ikke vil hjem til Ulf. Farmor ringer, hun har set Zulu Comedy Galla og er meget oprevet, og hvorfor koster to kopper kaffe på Lagkagehuset næsten 100 kroner?

Episodefredag 4. sep 202041 min.

Melanie er nervøs, for hun har forberedt en tale, der potentielt kan ryste fundamentet under Hoffmeyer, Anett & Partners - hvis ikke hele mediebranchen. Hun vil dog ikke sige, hvem præcist der har krænket hende, så Anna og Mathias går på jagt efter morderen/voldtægtsforbryderen/nazisten, samtidig med at der skal laves reklame for Lisbeth Østergaards nye webshops "Lizzy-shoppen". Farmor ringer også, hun er blevet synsk, så måske hun kan hjælpe med at finde Melanies gerningsmand?

Episodefredag 28. aug 202034 min.

Melanie har fået ny yndlingssang, nemlig Cardi B's Wet Ass Pussy, og så er hun begyndt at skrive Rita-fanfiction efter seriens alt for tidlige død. Anna spørger om, de ikke skal læse Melanies tekst op, men de bliver nødt til at vente på Mathias, der jo skal spille Hjørdis, fordi han er tyk. Men hov. Mathias har siddet der hele tiden, han er bare blevet så tynd, at de ikke kunne se ham efter sit besøg på Café Vivaldi i sidste uge, så Anna bestiller pizza fra Frankies Pizza - de har sådan nogle pæne æsker. Farmor ringer også ind. Hun er gået hen og blevet 5G-konspirationsteoretiker, og så skal der laves en reklame for Frankies Pizza, der er lidt trætte af, at pizza åbenbart i nogle kredse er slang for pædofili.

Episodefredag 21. aug 202038 min.

Transpersonen Melanie er i usædvanligt godt humør, for hun har været til Pride i et meget varmt telt - men hvorfor har hun ikke mundbind på, spørger Anna? Det er fordi transpersonen Melanie har en farlig lungesygdom, men vejen til helvede er jo som bekendt belagt med dårlige undskyldninger, så på med det mundbind. Samtidig bliver Hoffmeyer, Anett & Partners mailet ned af firmaer, der i anledning af Priden vil pinkwashes - men hvad med bare at bruge Thomas Lagermand Lundmes taktik? Farmor har også været til Pride, og så må Mathias finde et nyt spisested, fordi Bo Bech har forladt Geist. Men hvor skal han gå hen?

Episodefredag 14. aug 202034 min.

Anna og Mathias nåede aldrig at lave kampagnen for Mecial Swings and Supplies A/S, men heldigvis har Mathias en handicappet storesøster, der kan hjælpe med at sælge en sengehest fra et brugersynspunkt. Transpersonen Melanie kommer for sent, for hun har været til modeuge, nærmere bestemt til Gannis show, fordi hun er den nye Ganni-Girl til Annas store fortrydelse. Stemningen bliver dog lidt bedre, da Anna og Mathias begynder at snakke om DR's nye satsning Om natten lyver jeg aldrig. Men minder den ikke lidt om Puls på TV2? Og så er Mattias Tesfaye kommet lidt i problemer, ligesom Farmor ringer ind. Hun er begyndt at synge "gospe" på Aarhus' plejehjem. Og hvor er voksenbleen egentlig blevet af?

Episodefredag 7. aug 202029 min.

Mathias og Anna er tørstige, for Nestlé har stadig lukket for deres drikkevand, hvilket gør det meget svært at koncentrere sig om at braine på pizza-party-hacks. Heldigvis kommer transpersonen Melanie dem til undsætning med Snickers og Monster Energy Drinks, og det er meget belejligt, for Anna og Mathias skal teste en ældre-kran fra medicinalvirksomheden Medicin Swings and Supplies A/S. Melanie bliver hejst op i kranen, men kommer til at skide på Dannebrog, og det er et problem, for Dannebrog er det fineste, vi har. Farmor ringer også ind, hun er træt af, at det hedder 'mundbind', for det lyder som om, man har en skede i hovedet. Men får Anna og Mathias deres rene drikkevand tilbage? Og hvorfor er Melanie så god til pizza-party-hacks?

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste