Episode
Episode15. jul 202157 min.P3

Torsdag 15. jul. 2021

Kropinson Ekspeditionen

torsdag 15. jul 202157 min.P3

Om denne episode

I aftenens udgave af Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, er det næsen, som vi giver en kærlig hånd. I dette program snakker vi med en biolog om hvorfor vi egentligt har en næse og ikke bare næsebor. Vi skal også have en meget næbet meditationsseance, og finde ud af hvor på Danmarks Næse, aka Djursland, der er fedest at tage hen. Vi snakker også med en konservator om hendes oplevelser med ildelugtende fortidsfund og efter det laver vi også næsevarsler. Sidst men ikke mindst finder vi også på et slogan for vores kære næse. Værter: Sofie Diemer og Thomas Bugge.

Indhold

Om serien

Kropinson Ekspeditionen

13 episoderP3

Du skal #elskdigselv og hele din krop - men det er meget at forlange, og skal man overhovedet det? Måske skulle man starte med at lære at forstå den? I Kropinson Ekspeditionen tager vi i hvert program en ny legemsdel op og ser på den som et selvstændigt individ. Vi siger: "Hvem er du, og hvad bestiller du her?" Vi snakker med kropsdelene i øjenhøjde og prøver at tage dem 100% seriøst, og når programmet er slut, ved vi forhåbentligt meget mere om vores oversete små venner.

Alle episoder i serien

Episode29. jul 202157 min.
Episodetorsdag 29. jul 202157 min.

Det er den store finale, den yderste dag, det sidste afsnit af Kropinson ekspeditionen - og det skal fejres med kronen på værket: Hjernen! Men puha den er kompliceret. Aftenens værter, Helin Erdem og Gustav Hagild går derfor i dybden med hypnose. Men hvad er det? Er det spiritualitet? Er det neurobiologi? Eller er det i virkeligheden kunst? Og kan Gustav blive hypnotiseret til at stoppe med at tjekke hans eks instagram? Klar, parat, sæt i gang! Medvirkende: Kasper Fredholm. Værter: Helin Erdem og Gustav Hagild.

Episode28. jul 202157 min.
Episodeonsdag 28. jul 202157 min.

I aftenens udgave af Kropinson ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, trækker vi vejret dybt og tackler lungerne. Hvor vigtigt er vejrtrækning for en astmatiker? Får lungerne nok clout, deres hot-ness taget i betragtning? Kan vi frigive alle vores toxins igennem vejrtrækning? Hvem vinder den Gyldne Lunge i kategorien "Træk vejret og tæl til ti"? Og så holder Gustav en passioneret politisk tale. Medvirkende: Nanna Vestergaard Laursen. Værter: Helin Erdem og Gustav Hagild.

Episode27. jul 202157 min.
Episodetirsdag 27. jul 202157 min.

Tænder skal være hvide, men hvordan bliver de bedst det? I aftenens udgave af Kropinson ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, taler vi om tænder. Vi smagstester tandpastaer så du ikke behøver gøre det. Der er også nostalgi i studiet, med den klassiske norske børnebog 'Karimus og Baktus', der prøver at bygge et hus i Inger Støjbergs kindtand. Og selvom tandlæger er uhyggelige i dag, var det altså meget værre i renæssancen. Værter: Helin Erdem og Gustav Hagild.

Episode26. jul 202157 min.
Episodemandag 26. jul 202157 min.

I aften tager Kropinson ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram hånd om hånden. Kan vi håndtere alle de puns der ligger lige for hånden? Sandsynligvis ikke. Hænder det vi går for langt? Det er muligt. Men det er efterhånden svært at stoppe. Vi læser Gustavs hånd for at finde ud af om han får succes, vi fejrer den mest kendte hånd i historien: Fatimas hånd, og så afslører Helin at det faktisk er Fatimas 1417 års fødselsdag om en lille time. Det skal naturligvis fejres! Værter: Helin Erdem og Gustav Hagild.

Episode22. jul 202157 min.
Episodetorsdag 22. jul 202157 min.

Er det egentlig en god idé med den forhud? Behøves man absolut være hudløst ærlig i sit parforhold? I aftens Kropinson Ekspedition skal vi tale om livets emballage - nemlig huden! Vi er kommet i besiddelse af en liste med de absolut vigtigste spørgsmål, man skal stille nogen, hvis man vil helt ind under huden på dem, vi udfolder forhudens mærkværdige størrrelse og opdager, hvilket hudikon man skal visualisere, hvis man har svært ved at komme ud på badebroen. Værter: Thomas Bugge og Liva Manghezi.

Episode20. jul 202157 min.
Episodetirsdag 20. jul 202157 min.

Hvad skal der til for at blive fodmodel? Og hvorfor er kun nogle mennesker friske på en fodfetisch? I aftenens udgave af Kropinson ekspeditionen skal vi sydpå til fødderne. Vi tager på en quest of self love med håndspejlet som vigtigste redskab og får svar på, hvad der skal til for kickstarte en karriere som fodmodel. Værter: Liva Helvig Manghezi og Thomas Bugge.

Episode19. jul 202157 min.
Episodemandag 19. jul 202157 min.

I aftenens udgave af Kropinson ekspeditionen tester vi, om vi kan se forskel på enæggede tvillinger og tager en tur på øjets sightseeing, hvor vi bl.a. skal forbi et syn fra folkeskolen, der har mærket os for livet. Ekspeditionens husbiolog kigger også forbi, og endelig bliver det tid til et møde med øjets værste fjende. Værter: Liva Helvig Manghezi og Thomas Bugge.

Episode15. jul 202157 min.
Episodetorsdag 15. jul 202157 min.

I aftenens udgave af Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, er det næsen, som vi giver en kærlig hånd. I dette program snakker vi med en biolog om hvorfor vi egentligt har en næse og ikke bare næsebor. Vi skal også have en meget næbet meditationsseance, og finde ud af hvor på Danmarks Næse, aka Djursland, der er fedest at tage hen. Vi snakker også med en konservator om hendes oplevelser med ildelugtende fortidsfund og efter det laver vi også næsevarsler. Sidst men ikke mindst finder vi også på et slogan for vores kære næse. Værter: Sofie Diemer og Thomas Bugge.

Episode14. jul 202157 min.
Episodeonsdag 14. jul 202157 min.

I aftenens udgave af Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, er det livmoderen, som vi undersøger dybdegående. Som vi plejer finder vi et slogan til livmoderen, og udover det skal vi også høre lidt om hvorfor det er den mandlige søhest der er gravid. Vi hører også om interessante steder du kan tage hen på ferie, hvis du gerne vil spice din ferie op med noget livmor. Derudover for du også en meget æggede meditationsseance. Værter: Sofie Diemer og Thomas Bugge.

Episode13. jul 202157 min.
Episodetirsdag 13. jul 202157 min.

I aftens udgave af Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, er det stemmen, som vi tager under kærlig behandling. Vi skal som sædvanligt finde et nyt slogan til stemmebåndene og så skal vi lære at tale som Chewbacca. Lyt med, og find ud af, om vi taler sandt! Værter: Sofie Diemer og Thomas Bugge.

Episode12. jul 202157 min.
Episodemandag 12. jul 202157 min.

I aftenens udgave af Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, er det hjertet, som vi skal finde ud af, om er på det rette sted. Vi skal som sædvanligt finde et nyt slogan til hjertet, finde ud af, hvilken sang er den rædderligste at give hjertemassage til og så slutter vi af med, at give vores eget program hjerter. Om det bliver et program til 6 hjerter, må du jo lytte med, for at finde ud af. Værter: Sofie Diemer og Thomas Bugge.

Episode8. jul 202156 min.
Episodetorsdag 8. jul 202156 min.

I aftenens udgave af Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, er det røven, som er i klaskehøjde, når Sofie og Gustav tager den under kærlig behandling. Som sædvanligt skal vi finde et nyt slogan til den, vi afholder RØVmert Awards, fortæller en RØVerhistorie, og synger en sang om at være på røven. Hvad Lene Nystrøm har med det hele at gøre, må du lytte med for at finde ud af. Værter: Sofie Diemer og Gustav Hagild.

Episode5. jul 202157 min.
Episodemandag 5. jul 202157 min.

I Kropinson Ekspeditionen, Talentholdets sommerprogram, udforsker vi kroppen, kropsdel for kropsdel, og spørger, hvad kan den? I aftenens program tager Sofie og Gustav hul på rejsen, med radioens vigtigeste kropsdel: ørene. Vi giver ørene en pause, med en lækker meditation, vi re-brander dem med et nyt slogan, og selv om tinitus er slemt, kan det så ikke blive meget værre? Værter: Sofie Diemer og Gustav Hagild.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste