Serie5 episoder

Liss - Tonerne af en afsked

I 2021 mister Søren Holm sit liv til selvmord. Bandet Liss mister sin forsanger, og de resterende bandmedlemmer, Tobias, Villads og Vilhelm, mister både en nær ven og deres drømme for fremtiden. I denne podcast fortæller Villads, Vilhelm og Tobias den fulde historie. Om at miste fællesskabet på verdens største scener og om at genfinde hinanden på en vestjysk kartoffelavlergård. Om at drømme store drømme, at opnå dem og miste dem igen. Om psykisk sygdom. Om venskab i medgang og modgang. Om selvmord og sorg.

Man kan altid ringe til Livsliniens telefonrådgivning på 70 201 201 ved tanker om selvmord.

Idé, manus og tilrettelæggelse: Sigurd Hartkorn Plaetner.

Klip og manus: Ole Fugl .

DR-redaktører: Sandra Mia Susgaard Jensen og Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Produceret for DR af People's Productions.

RSS

Alle episoder

Episodeonsdag 22. jun 202230 min.

Fire unge drenge mødes i en gammel garage fyldt med instrumenter. De er generte og stemningen akavet. Men snart sætter én sig bag trommesættet, én tager guitaren, én snupper bassen, og den sidste sætter sig bag klaveret og begynder at synge volapyktekster. Rummet flyder over af præstationsangst - men også ren musikmagi. Liss er født.

Episodeonsdag 22. jun 202230 min.

Liss er blevet bandet, alle taler om. Drengene sidder i en baggård til en grillfest og spiser pølser. Grillfesten er i London, hos det pladeselskab, de drømmer om at signe med. Folk er flinke og prøver at komme i kontakt med de generte drenge - og pludselig går det op for dem, at hele festen er til ære for netop dem!

Episodeonsdag 22. jun 202236 min.

Bandet er taget i sommerhus for at finde ro efter en kaotisk tid med massiv succes og en fyldt kalender.

Drengene er gået i seng, da Tobias vågner ved, at Søren ligger i overkøjen, han ryster og taler om et tog, han ikke kan stå af.

Episodeonsdag 22. jun 202238 min.

Tobias' telefon bliver ved med at vibrere i lommen. I første omgang ignorerer han den. Men den bliver ved. Og da han endelig tager den op, får han beskeden. Søren har mistet sit liv til selvmord.

Episodeonsdag 22. jun 202232 min.

I en lejlighed sidder Tobias, Villads, Vilhelm sammen med en masse af Sørens venner. De sørger og snakker om, hvor meget de ville ønske, at Søren var der - til at se alle de mennesker og alt den kærlighed, han har bragt sammen.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste