Episode
Episode7. jul 202142 min.P3

Onsdag 7. jul. 2021

Mememesterskaberne på P3

onsdag 7. jul 202142 min.P3

Om denne episode

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens semifinale møder memeprofilerne Den medierede grubler, Bodegaen og Speltmemes hinanden. Mother of Memes Maya Tekeli sender Speltmemes ud af semifinalen efter første time. Tilbage står Den medierede grubler og Bodegaen. Den hemmelige gæstedommer Rosa Lund bestemmer, hvem der går videre til finalen på fredag!

Om serien

Mememesterskaberne på P3

10 episoderP3

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021

Alle episoder i serien

Episode9. jul 202149 min.
Episodefredag 9. jul 202149 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. I dag er FINALEN! Finalisterne er Bodegaen, Svarda Memes (Barda memes og Svedige memes har slået sammen) og Skammekrogen. Den hemmelige gæstedommer er Morten Messerschmidt. Til sidst i programmet finder vi VINDEREN af Mememesterskaberne på P3!

Episode8. jul 202150 min.
Episodetorsdag 8. jul 202150 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens semifinale møder memeprofilerne Herlige Svend, Germanske Memes og Svedige memes og Barda Memes, som har slået sig sammen. Mother of Memes Maya Tekeli sender Herlige Svend ud af semifinalen efter første time. Tilbage står Svarda (Svedige memes og Barda memes) og Germanske memes. Den hemmelige gæstedommer, musiker og sangskriver Andreas Odbjerg bestemmer, hvem der går videre til den store finale i morgen!

Episode7. jul 202142 min.
Episodeonsdag 7. jul 202142 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens semifinale møder memeprofilerne Den medierede grubler, Bodegaen og Speltmemes hinanden. Mother of Memes Maya Tekeli sender Speltmemes ud af semifinalen efter første time. Tilbage står Den medierede grubler og Bodegaen. Den hemmelige gæstedommer Rosa Lund bestemmer, hvem der går videre til finalen på fredag!

Episode6. jul 202146 min.
Episodetirsdag 6. jul 202146 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 Vi skal have gang i den første semifinale, og her møder memeprofilerne Skammekrogen, Organiske danske memes og Bloggersvinet. Meme-moder Maya Tekeli sender først én deltager ud af semifinalen. I time to er Lina Rafn gæstedommer og sender en af de store memeprofiler direkte i finalen!

Episode5. jul 202149 min.
Episodemandag 5. jul 202149 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens første dyst møder memeprofilerne Germanske og Misantropiske memes hinanden. Stina Sara med Tourettes er gæstedommer og sender en af de to store memeprofiler direkte i semifinalerne! I dagens anden meme-kamp slås Organiske Danske Memes og Hjemmelavede Øko Memes. Erhvervsmanden og Løvens Hule-dommer Jacob Risgaard er gæstedommer og afgør, HVEM der går videre til semifinalerne.

Episode2. jul 202149 min.
Episodefredag 2. jul 202149 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens første dyst mødes memeprofilerne Barda Memes & Svedige memes i en solid duo mod memeprofilen Skrotmemes. Sebastian og Gantimer fra Loud-programmet Puty Pie er gæstedommere og sender en af de to store memeprofiler direkte i semifinalerne! I dagens anden meme-kamp slås Bloggersvinet og Sprødt og dejligt. Sanger og musiker Annika Aakjær er gæstedommer og afgør, HVEM der går videre til semifinalerne.

Episode1. jul 202145 min.
Episodetorsdag 1. jul 202145 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens første dyst møder memeprofilerne Den medierede grubler og Urtefaderen hinanden. Go' Morgen P3 er gæstedommere og sender en af de to store memeprofiler direkte i semifinalerne! I dagens anden meme-kamp slås Skammekrogen og Ting jeg synes er sjovt. Philip May er gæstedommer og afgør, HVEM der går videre til semifinalerne.

Episode30. jun 202140 min.
Episodeonsdag 30. jun 202140 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens program møder memeprofilerne Herlige Svend og Klimavenlige Memes hinanden. Anna Juul er gæstedommer og sender en af de to store memeprofiler direkte i semifinalen!

Episode29. jun 202139 min.
Episodetirsdag 29. jun 202139 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens program møder memeprofilerne Negative dialektiske memes og Bodegaen hinanden. Anna Lin er gæstedommer og sender en af de to store memeprofiler direkte i semifinalen!

Episode28. jun 202139 min.
Episodemandag 28. jun 202139 min.

Hvem er Danmarks bedste mememager? Mathias Helt samler nogle af Danmarks bedste memeprofiler, som konkurrerer mod hinanden i diverse meme-discipliner. Én efter én må de forlade konkurrencen, så vi til sidst kan kåre #mememesteren2021 I dagens program møder memeprofilerne Fantastiske Forældre og Speltmemes hinanden. Mai Manniche er gæstedommer og sender en af de to store memeprofiler direkte i semifinalen!

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste