Episode
Episode23. feb 202145 min.P3

Ørevoks i AirPods og Dumle-slikkepinde

Curlingklubben

tirsdag 23. feb 202145 min.P3

Om denne episode

Curlingklubben stiller med fuldt hold i dag, efter Maria i sidste uge var på vinterferie, og Christian sendte alene. Maria bringer en anmeldelse af sin vinterbadnings-oplevelse i vinterferien. Vi finder ud af, hvordan man bedst renser sine AirPods for ørevoks, prøver og blive kloge på coronagenåbningen, som er det helt hotte emne i nyhedsstrømmen i dag.

Vi tager en status på, hvordan det går med februspar - og så ser vi på, hvem af Christian og Maria som ikke har en holdning til Dumle-slikkepinde, og hvem der ikke har en holdning til Daft Punk.

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Indhold

Om serien

Curlingklubben

507 episoderP3

Har du nogensinde tænkt over, hvor man må vaske sin menstruationskop? Om man kan blive venner med en meget ældre mand, man lige har mødt? Eller om folk virkelig bruger smøreost som dip ligesom i reklamerne? For at du ikke skal føle dig alene med dine (og vores) problemer, stiller vi spørgsmålstegn ved alle de ting, som du ikke havde tænkt over, at du går og tænker over. Og i en verden, hvor alt er til diskussion, er det rart med et program, der rent faktisk sørger for, at vi nu får snakket om det hele. Og så er det også meget rart, hvis vi får hygget lidt imens. Velkommen i Curlingklubben.

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste