Episode
Episode18. apr 20222 T 0 min.P3

Mandag 18. apr. 2022

P3 Morgen

mandag 18. apr 20222 T 0 min.P3

Om denne episode

Vært: Anders Ugilt.

Indhold

Om serien

P3 Morgen

14 episoderP3

P3 Morgen

Alle episoder i serien

Episodemandag 6. jun 20222 T 0 min.

Vært: Simon De Assis.

Episodefredag 27. maj 20223 T 0 min.

Det er fredag, så Frederikke Muff og Gustav Hagild Stefansen er klar med et pakket program.

Vi har Philip Roin med fra Kina. Han er reporter for DR og har nu siddet 57 dage i isolation. Det har givet ham masser tid til at læse op på historien om det store læk fra Xianjiang-provinsen, hvor det muslimske mindretal uyghurene bliver holdt i koncentrationslejre.

Vi fejrer den snarlige åbning af Letbanen i Odense. Eller det gør Gustav, for Frederikke er ikke helt overbevist om letbanens kvaliteter.

Inger Støjberg ringer også lige ind med en status på, hvordan hendes store fest i Hadsund forløb i går. Her var en masse af hendes støtter mødt op hos den tidligere Venstre-politiker, der nu har fået fodlænken af.

Til sidst kommer Jada i studiet. Hele Danmarks popdronning har nemlig udgivet et nyt album. Elements hedder det. Vi taler om albummet, og så hjælper hun med at finde dagens fredagssang.

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild Stefansen.

Episodefredag 13. maj 20222 T 0 min.

Vært: Anders Ugilt.

Episodemandag 18. apr 20222 T 0 min.

Vært: Anders Ugilt.

Episodefredag 15. apr 20222 T 0 min.

Vært: Anders Ugilt.

Episodetorsdag 14. apr 20222 T 0 min.

Vært: Anders Ugilt.

Episodefredag 25. mar 20222 T 55 min.

Fredag, fredag, fredag! Ugen er ved vejs ende, og det betyder, at vi skal have fredagssang!

Der landede en kæmpe nyhed i går, nemlig at Andreas Mogensen skal tilbage i rummet. Endnu engang skal han ud til den internationale rumstation. Denne gang i et helt halvt år. Det tager vi en snak med manden selv om.

Vi taler også om atomkraft. For skal vi egentlig til at satse mere på atomkraft, nu hvor vi skal være uafhængige af russisk gas?

Derudover skal vi snakke om bæredygtighed i tøjindustrien. Flere tøjbutikker er nemlig blevet meldt til forbrugerombudsmanden af forbrugerrådet TÆNK. Derfor skal vi lave en bæredygtighedsquiz for at finde hoved og hale i, hvad vi egentlig ved om bæredygtig tøjproduktion.

Mads er også med i ugens 100-sekunders-quiz. Kan han gøre det bedre end de ni rigtige, som en lytter havde i sidste uge?

God weekend derude!

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Episodefredag 18. mar 20222 T 55 min.

Stå op med Frederikke Muff og Gustav Hagild til en radiofonisk morgenbuffet, der bl.a. byder på: Krim, bollevenner, fiktive madlagre og en 100-sekunders-quiz.

Det er 8. året for Ruslands annektering af Krim. Vi snakker med Jens Worming om Vesten håndterede den situation korrekt.

Vi får Ane Steensgaard Juul og William Halken i studiet. De spiller hovedrollerne i den nye DR-serie "Ingen vej tilbage", som handler om to bollevenner, der uplanlagt får et barn sammen.

Vi har ikke madlagre i Danmark til eventuelle krisetider. Men in case of emergency laver vi en liste med lytterne over, hvad der BURDE være på den liste.

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Producerende redaktør: Nicholas Schrøder.

Praktikant: Sarah Sabir.

Episodetorsdag 17. mar 20222 T 55 min.

Go' Morgen P3 er afsted på udvikling, så Frederikke Muff og Gustav Hagild holder morgenskansen.

Rusland er tæt på statsbankerot. Kan Rusland redde sig ud af det her, og hvad har Ruslands smuldrende økonomi af konsekvenser for krigen? Det svarer Jens Ladefoged, som er Lektor på Københavns Universitet på.

Sex er fedt, men har du nogensinde prøvet at nå ALLE ting på din to-do liste? Vi spørger jer, hvad I synes er federe end sex.

I USA prøver man nu at gøre sommertid permanent. Vi snakker med Jørgen Bak, formanden for Foreningen mod Sommertid, hvorfor han går op i det her.

Jens-Kristian Lütken vil takle den nye borgmesterpost i Københavns Kommune med 'jysk snusfornuft'. Vores jyske praktikant, Sarah, fangede ham i går til et interview om den berygtede jyske snusfornuft.

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Producerende redaktør: Nicholas Schrøder.

Praktikant: Sarah Sabir.

Episodefredag 18. feb 20222 T 0 min.

Der er kæmpe fredagsstemning i studiet i dag!

Vi skal snakke Kanye, comeback ørn og kondomer.

P3 morgen er til stede, der hvor det gælder. Derfor har vi sendt vores stormreporter, Simon Sandholm, ud i orkanens øje for at dække Nora.

Afholdes Common Wealth games i Bonetown? Det tror vi, siden der er bestilt 150.000 kondomer til den ti dage lange sportbegivenhed.

Er Sarah blevet bedre til at huske? I dag får vi resultatet af hendes fem dage lange eksperiment. Men inden da tester vi hendes hjerne en sidste gang med huskelegen 'kimsleg'!

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Medvirkende: Anders Skytte Agergaard.

Producerende redaktør: Henrik Nylander Svoldgaard.

Praktikanter: Sarah Sabir og Simon Sandholm.

Episodetorsdag 17. feb 20222 T 0 min.

Prince Andrew har indgået forlig i sagen om en seksuel krænkelse af en dengang 17-årig. Vi spørger tidligere Storbritannien korrespondent Lone Theils, hvad det har af betydning.

Hvad kan man lave i corona-iso? Naturentusiasten Morten D.D. har taget fuglekigger-brillerne på.

Flere ser Badehotellet end Borgen. Vi spørger lytterne what the hype is about??

Sarah fortsætter sin hjernetræning. Vi bliver i Badehotellet-tema. Sarah har nemlig øvet sig i at kunne replikker udenad. Gustav og Frederikke får lov at læse fra manus!

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Medvirkende: Lone Theils, Morten D.D.

Producerende redaktør: Henrik Nylander Svoldgaard.

Praktikanter: Sarah Sabir og Simon Sandholm.

Episodeonsdag 16. feb 20222 T 0 min.

Denne morgen skal vi vende Ukraine/Rusland-konflikten. Peter Viggo, lektor ved Forsvarsakademiet, hjælper os med at få et overblik.

Ferien er et godt vindue til at få ting gjort. Masser af tid. Men tit sker der også det, at man sætter urealistiske mål for, hvad man kan nå. Man vil jo også gerne holde ferie i sin ferie, ik?

Sarahs rejse mod at blive bedre til at huske stiger et nyk i sværhedsgrad. Hun får udleveret teksten til 50 Cents' candyshop, som hun har seks minutter til at memorere. Hvor meget får hun mon med?

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Medvirkende: Peter Viggo Jakobsen.

Producerende redaktør: Henrik Nylander Svoldgaard.

Praktikanter: Sarah Sabir og Simon Sandholm.

Episodetirsdag 15. feb 20222 T 0 min.

En 15-årig kunstskøjteløber er testet positiv for doping, men den internationale sportsdomstol har besluttet, hun stadig må stille op ved dette OL.

Vi har lagt mærke til, at det ikke kun er klamydia, koalaer og danske unge har til fælles.

Det er kommet bag på Gustav, hvor interesseret han er blevet i curling. Vi hører lytterne ad, hvad for noget TV, der er kommet bag på dem, at de godt kunne lide.

Sarah fortsætter sin hjernetræning. Vi skal se, om hun kan huske navnene på de indtil videre 21 norske medaljevindere i OL.

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Medvirkende: Jens Sejer Andersen.

Producerende redaktør: Henrik Nylander Svoldgaard.

Praktikant: Sarah Sabir.

Episodemandag 14. feb 20222 T 0 min.

Godmorgen syvsovere! Det kan godt være, størstedelen af Danmark er gået på vinterferie, men denne uge holder Frederikke Muff og Gustav Hagild skansen for alle dem, der trækker i arbejdstøjet denne uge.

Det er valentinsdag, og vi skal høre fra lytterne, om det er noget de gør sig i?

Efter den tragiske episode i Aalborg, snakker vi om unge, der føler sig utrygge. Er bekymringen reel eller trigger mediebilledet vores frygt uproportionalt? Vi spørger Anders Hede, forskningschef i TrygFonden.

Borgen er tilbage med den 4. sæson. Gustav er stødt på nogle sjove lydbidder, som lytterne skal hjælpe med at meme-ficere.

Vores praktikant Sarah Sabir har vingummihjerne, fordi hendes skærmtid er over syv timer dagligt. Gennem de næste dage skal hendes hjerne i fitness. Psykolog med speciale i børn og unges intelligens, Ole Kyed, har testet Sarahs arbejdshukommelse og forklarer, hvordan hun kan træne den.

Værter: Frederikke Muff og Gustav Hagild.

Medvirkende: Anders Hede og Ole Kyed.

Producerende redaktør: Henrik Nylander Svoldgaard.

Praktikant: Sarah Sabir.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste