Episode
Episode9. maj 20222 T 0 min.P3

Er det kultur at blive tæsket på sin fødselsdag?

Påstand mod påstand

mandag 9. maj 20222 T 0 min.P3

Om denne episode

Forældre på Herlufsholm påstår, at det ikke er en kultur, at elever bliver krænket, men at der er tale om enkeltstående tilfælde. Vi spørger kulturforsker Solveig Daugaard, om der er tale om kultur eller ej.

Simon har brugt dagen på at efterforske, om han rent faktisk kunne komme i fængsel for at kaste et papirfly ind på den russiske ambassade.

Claus Hjort Frederiksen er udelukket i en SMS-kæde, der sker blandt toppen af DK. Vi ser, om vi kan gøre ham en del af en ny SMS-kæde.

Dagens lytterpåstand får dig til at tænde op i grillen. Vores lytter påstår, at mad smager bedre lavet på kulgrill end på gasgrill.

Værter: Sebastian Johan Lund og Martin Plauborg.

Producerende redaktør: Oliver Bøttner.

Reporter: Simon De Assis.

Praktikant: Sarah Sabir.

Indhold

Om serien

Påstand mod påstand

91 episoderP3

Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere.

Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste