Episode
Episode26. sep 20222 TP3

Kebabbokse og asteroider

Påstand mod påstand

mandag 26. sep 20222 TP3

Om denne episode

Det forlyder, at meningsmålingsinstitutterne ikke er gode nok til at ringe til anden etniske personer for at spørge dem, hvad de stemmer. Det mener Sikander Siddique, formand for Frie Grønne. Vi tester påstanden gennem vores eget analysebureau, det danske meningsmålingsinstitut for minoriteter.

Vi har også landet et nyt segment, som hedder Ugens Struds. Vi kårer den forgangne uges bedste undskyldning. Reporter Simon De Assis tager i byen for at overrække en struds. Denne uge står den mellem Panos Mytaros, Alex Vanopslagh og Brian Laudrup.

NASA har skudt en rumsonde ud i rummet, som i dag vil ramme en asteroide. Men vi fatter ikke hvorfor. Er det ikke spild af penge? Det ringer vi til Line Drube, project manager på Department of Space Research and Technology på DTU for at finde ud af?

Dagens lytterpåstand står Michael og Belinda for. De er gift og har en kebabboks på højkant. Det handler om benzinmålere.

Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

Indhold

Om serien

Påstand mod påstand

73 episoderP3

Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere.

Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste