Gå til indhold

Tastaturgenveje til afspilning af lyd

 • Shift+Alt+P, mellemrum: Start/pause
 • Shift+Alt+M: Mute/Unmute
 • Shift+Alt+F: Spol 15 sekunder frem
 • Shift+Alt+R: Spol 30 sekunder tilbage
 • Shift+Alt+1–5: Sæt lydstyrke på en skala fra 1 (lav lydstyrke) til 5 (høj lydstyrke)
 • Shift+Alt+Z: Sæt afspilningshastighed til 0.8x
 • Shift+Alt+X: Sæt afspilningshastighed til 1x (normal hastighed)
 • Shift+Alt+C: Sæt afspilningshastighed til 1.25x
 • Shift+Alt+V: Sæt afspilningshastighed til 1.5x
 • Shift+Alt+B: Sæt afspilningshastighed til 2x (dobbelt hastighed)
 • Shift+Alt+↑: Udvid afspilningsvisning
 • Shift+Alt+↓: Kollaps afspilningsvisning
 • Shift+Alt+I: Åbn/luk webcam-visning
 • Shift+Alt+U: Udvid/kollaps udvidet webcam-visning
Serie8 episoder

Residensen

Du smider bare jakken i entréen - der er åbent hus og højt til loftet i Residensen! Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

RSS

Alle episoder

Episodesøndag 26. nov 20232 T

Vi disker op med en omgang helt almindelig, strømlinet, Jack Harlow-godkendt omgang vanilla-Residensen, der i dag hylder alt det, der ikke er extra. Senere kommer en nyklippet August Høyen på besøg til en snak om et år med P3's Uundgåelige, udsolgte koncerter og Fifa på værelset. Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

Gæst: August Høyen.

Episodelørdag 25. nov 20232 T

Det dufter brunt og brændt i Residensen, når Kasper tester tesen "Alle sange er julesange" af. Derudover er der anbefalinger til de mørke dage under tæppet, når vi smuglytter på den nye sæson af podcastserien "Hvem er...". Nå ja, og så er der rigtig dårlig stemning i RIDER'DIE-quizzen. Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

Episodesøndag 19. nov 20232 T

Residensen kalder alle børnehustlere, der har tjent god mønt på kreative lemonade-stande og afpillet mos. Senere er kaffen klar til P3's Uundgåelige-familien, når albumaktuelle Scarlet Pleasure kigger forbi og genbesøger SFO-jobs, geografirapporter og ambitiøse drømme som helt nyt band i 2014. Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

Episodelørdag 18. nov 20232 T

Snoop Dogg har kvittet røget, og det er motivationen, DU står og mangler! Vi udnævner Residensens officielle Snoop Dogg-rygestop-lytter, men konfronteres med et presserende dilemma: Må vedkommende ryge imens? Vi skal også forbi Burhan G's håndklæde, et stykke konfetti fra en Beyoncé-koncert og andet mærkeligt merch. Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

Episodesøndag 12. nov 20232 T

Du smider bare jakken i entréen - der er åbent hus og højt til loftet i Residensen! Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

Episodelørdag 11. nov 20232 T

Du smider bare jakken i entréen - der er åbent hus og højt til loftet i Residensen! Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.

Episodesøndag 5. nov 20232 T

Residensen varmer sig på andres bekostning, når vi marinerer os i verdens misforståelser om Danmark oven på Madonnas flag-forvirring. Senere er tidligere P3's Uundgåelige BATHSHEBA i studiet til en snak om oprigtige reaktioner, ærlige Instagram-opslag og kærligheden til en rene lejligheder og smørbare produkter. Velkommen indenfor!

Gæst: Bathsheba.

Episodelørdag 4. nov 20232 T

Kasper er kendt på P3-redaktionen for at byde gæster velkommen i alverdens særlige fysiske stillinger, og derfor efterlyser Residensen alle dine mærkeligste vaner. Derudover skulle man være et svin, hvis ikke man kunne starte dagen med et nummer fra Gilli. Det ved Frederik Højgaard Berg alt om, og derfor ringer vi ham op for at høre, hvordan det føles at være landet på den nye EP fra landets mest streamede artist. Velkommen indenfor!

Medvirkende: Frederik Højgaard Berg.

Du synes måske også godt om

 1. Det er lørdag, det er eftermiddag, og du skal til Åbent Hus med Pelle Peter Jencel. Her er der højt til loftet og fyldt med cremen af cremen; de gode historier, de bedste gæster, de største træfsikre hits fra P3, ekstrem godt selskab og smil ad libitum. Du er inviteret forbi til den bedste eftermiddagsstemning og er garanteret de historier, du tager med videre, og de grin du fortjener, alt sammen pakket ind i den musik du elsker. Og du dropper bare forbi.

 2. Serie1 episode

  Hver fredag tager P3's musikchef, Mathias Buch Jensen, mikrofonen og spiller ugens allervigtigste nye udgivelser. Han præsenterer dig for P3's Uundgåelige og overlader chefrollen til dig, når du kan blive 'Chef for en sang'.

 3. Serie
  Mixet

  Skru op for Mixet, din musikalske aftenbuffet, som giver dig musik, som smager af nostalgiske bangers, nutidige hits og fremtidens stjerner. DU er også i førersædet, når Upcominduellen giver dig lyden af dansk upcoming musik, hvor dine SMS-stemmer afgør, hvem der kåres til Ugens Upcoming.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 4. Serie4 episoder

  Kathrine og Mathias - festlig stemning og røven i klaskehøjde

 5. Serie12 episoder

  Bliv (p)opdateret på de seneste nyheder indenfor poppens verden.

  Popdatering giver dig de største hits fra hitlisterne i USA og England, og vi tjekker den danske airplaychart, salgschart, dancechart samt P3s egen upcomingliste.

  Du får hjælp til at sammensætte, din egen playliste når Poppanelet udvælger nogle af de mest interessant sange som er udgivet i ugens løb.

  Popdatering opturssoundtracket til en fed dag.

 6. Serie
  Neonlys

  Vi tjekker de allernyeste danske artister på 'Upcominglisten'

 7. Serie4 episoder

  'Du ved det' helt sikkert godt, så find telefonen frem, og gør dig klar til at blive quizzet i al den musik, du elsker at lytte til!

  Der er eksklusive P3-sokker på højkant og vanvittig søndagshygge, når Marie inviterer indenfor i P3's helt eget musikquizprogram.

  Vært: Marie Hobitz.

 8. Du er landet lige midt i "Formiddagen med Frederik & Frederikke" - vi giver dig det bedste selskab, dagens store historier og den allerbedste musik fra P3, så du bliver leveret sikkert frem til frokostpausen.

 9. Serie2 episoder

  Stå op med Anna & Anders i weekenden og få en alletiders start på de to bedste dage i ugen. Vi disker op med ugens største og vigtigste historier, det, vi har grint af, og vi deler kærligt og ærligt ud fra egen tallerken. Det er dejligt, du er oppe sammen med os.

  Værter: Anna Tychsen & Anders Ugilt.

 10. Serie9 episoder

  Hvad skal du i weekenden? Om du ved det eller ej, vil vi gerne gøre den liiidt sjovere!

  Sammen gør vi os klar til fredag og lørdag og samler selvfølgelig hinanden op fra gulvet om søndagen.

  Weekenden ER Carte Blanche. Det er ultimativ frihed, og dét hylder vi fandme!

  Mulighederne er uendelige... (medmindre du arbejder weekend, AMIRITE?!)

  Værter: JoJo, Jannik Schow og Henrik Eriksen.

 11. Serie16 episoder

  Vi tjekker, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft

 12. Serie
  Popdatering

  Bliv (p)opdateret på de seneste nyheder indenfor poppens verden