Episode
Episode23. nov 202044 min.P3

Sig noget sjovt 1:3 - Særlingen fra Amar'

Sig noget sjovt - historien om dansk stand-up

mandag 23. nov 202044 min.P3

Om denne episode

Christian sidder og bladrer i Magasinet M! Mellem billeder af halvnøgne kvinder støder han på en reklame med teksten 'Er du sjov? Meld dig til DM i Standup'. Den kommer til at ændre hans livsbane for altid.

Arkiv: Mandrilaftalen (DR2), Anders Matthesen (Talegaver til børn), Eddie Izzard (Comedy Aid), Christian Fuhlendorff (Mit første one man show).

Medvirkende: Christian Fuhlendorff og Thomas Hartmann.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

Redaktion: Michael Charles Gaunt, Nina Liv Bendstrup, Frederik Bækgaard Ludwigs, Emil Riscaldini, Morten Narvedsen og Karen Straarup.

Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

Indhold

Om serien

Sig noget sjovt - historien om dansk stand-up

23 episoder

Alle elsker et godt grin. Og noget af det, vi griner allermest af, er stand-up. Men for bare lidt over 30 år siden var der ingen i Danmark, der anede hvad stand-up var. Komik var noget skuespillere og musikere tog sig af. Men dét skulle ændre sig.

Kathrine Abrahamsen hiver dig med ind i historien om dansk stand-up. En adrenalinpumpet verden, hvor du først ved, om du er god, når du står alene på scenen: Ansigt til ansigt med publikum.

En fortælling om fællesskab, hierarkier og et umætteligt behov for opmærksomhed. Historien om en comedygenre, der ændrede en masse unges liv og dansk underholdning for altid.

Tilrettelæggere: Morten Narvedsen og Michael Gaunt.

Vært: Kathrine Abrahamsen.

Fotograf: Peter Bondo Gravesen.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste