Episode
Episode27. sep 20191 T 2 min.P3

Mænd der mister håret

Tabu

fredag 27. sep 20191 T 2 min.P3

Om denne episode

Kathrine er desværre syg, så Line Kirsten flyver solo. Heldigvis er hun dog ikke helt alene, for vi får en masse seje gæster i studiet, til en snak om mænd, der taber håret.

Men inden vi rigtig går i gang, skal vi lige varme lidt op. Youtuberen Rasmus Brohave lægger for og fortæller, at hans musiksmag minder mere om en 14-årig piges. Det har David også. Han er nemlig 40 år og helt vild med de norske pop-knægte Marcus & Martinus.

Vi har besøg af Dennis, der begyndte at tabe håret. Det var et hak i selvtilliden, så han besluttede sig for at anvende toupée. Vi snakker med Dennis om, hvordan det er at leve med toupée, og hvad det betyder for ens opfattelse af mandighed.

Ifølge en britisk undersøgelse fra 2017 vil britiske mænd hellere miste jobbet end håret. Vi har sendt vores praktikant, Oliver, på gaden for at finde ud af, om danske mænd har det ligesådan.

Vi giver lytterne...Undskyld, en ven, mulighed for at spørge Dennis om alle de ting, de kunne tænke sig at vide om toupée.

Komiker Mark Le fêvre gæster studiet til en snak om at komme til termer med sit hårtab.

Vi har åbnet telefonerne for lyttere, der vil hylde skaldede mand. Det vælter ganske enkelt ind med lovprisninger om, hvor sexede skaldede mænd. Og vi er enige!

Parykmager og selverklæret tabu-knuser Lise Toftild gør os selskab i studiet. Hun gør os lidt klogere på mænds forhold til hårtab og afliver nogle myter om toupéer.

Det kan være rigtig svært for mange mænd at tabe håret, men i det mindste kan man spare en masse penge på ture til frisøren. Vi beder vores lyttere om at ringe ind og fortælle om det positive ved en svær situation, de står i. Jonas er meget tynd i toppen, men i det mindste har han råd til fede kasketter. Frederik står i samme situation. Han bruger dog pengene på bajere i stedet. Oliver er allergisk overfor et væld af ting, men i det mindste slipper han da for at skrælle kartofler.

Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

Indhold

  • TitelTid
  • Malene med Sys Bjerre06:22
  • Døde i dine arme med FRAADS01:00:42
Om serien

Tabu

92 episoderP3

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste