Gå til indhold

Tastaturgenveje til afspilning af lyd

 • Shift+Alt+P, mellemrum: Start/pause
 • Shift+Alt+M: Mute/Unmute
 • Shift+Alt+F: Spol 15 sekunder frem
 • Shift+Alt+R: Spol 30 sekunder tilbage
 • Shift+Alt+1–5: Sæt lydstyrke på en skala fra 1 (lav lydstyrke) til 5 (høj lydstyrke)
 • Shift+Alt+Z: Sæt afspilningshastighed til 0.8x
 • Shift+Alt+X: Sæt afspilningshastighed til 1x (normal hastighed)
 • Shift+Alt+C: Sæt afspilningshastighed til 1.25x
 • Shift+Alt+V: Sæt afspilningshastighed til 1.5x
 • Shift+Alt+B: Sæt afspilningshastighed til 2x (dobbelt hastighed)
 • Shift+Alt+↑: Udvid afspilningsvisning
 • Shift+Alt+↓: Kollaps afspilningsvisning
 • Shift+Alt+I: Åbn/luk webcam-visning
 • Shift+Alt+U: Udvid/kollaps udvidet webcam-visning
Serie5 episoder

Vidundergrunden

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

RSS

Alle episoder

Episodefredag 22. sep 20232 T

Kan man remixe en kat og har Vibe lige tisset en YouTuber i snorklen på Ibiza? Vidundergrunden er tæt pakket med dansk musik og helt friske eventyr fra den baleariske ønskeø. Der kommer også besøg fra Tjida, som bl.a. får en remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæster fra Left Handed Favour også. Hvordan den er blevet løst kan du også høre i denne udgave af Vidundergrunden.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

Episodefredag 15. sep 20232 T

Er vestrehåndede mennesker bedre musikere, hvad er en venstre hånds tjeneste og hvorfor har Volmer og Vibe deres kufferter med i studiet idag? Få svaret i Vidundergrunden der idag også byder velkommen inde for til Left Handed Favour. De får en remix challenge, og så har de lovet at tage musik med som ingen har hørt før. Champagne Bruce hotline er også åben igen i aften, hvor vi også skal lytte til sidste uges gæster Tripolism og hvordan de har løst deres musikalske udfordring. Alt det og frisk ny fra musik fra hele Dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

Episodefredag 8. sep 20232 T

Hvordan lyder Destinys Child på tyrkisk? Hvad er Champagne House? Og hvad har en ejendomsmægler fra Rødovre og en bryggeriarbejder at gøre med måske verdens største klub hit lige nu? Sammen med denne uges gæster fra Tripolism, vil Volmer og Vibe forsøge at svare på bare lidt af ovenstående. Og som altid er der et program spækket til med de nyeste udgivelser fra hele dronningeriget.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

Episodefredag 1. sep 20232 T

Hvordan siger man due på kurdisk? Kan man se Burning Man fra månen og hvem ville egentlig være den bedste astronaut, af Volmer og Vibe? Få svaret (eller noget der ligner) i denne udgave af Vidundergrunden, hvor der kommer besøg fra Aysay. De har lovet en eksklusiv premiere og et smuglyt på den plade, som endnu ikke er udgivet.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

Episodefredag 25. aug 20232 T

Hvordan lyder en dårlig tinderdate hvis det var en sang? Hvordan er det at spille en koncert i en kirke og har Usher en feature på en ny dansk udgivelse? Få svaret når Volmer og Vibe igen dykker ned i Vidundergrunden. De får i denne epsiode besøg af Guldlokk som kommer forbi med musik frisk fra studiet som igen nogensinde har hørt før. Hun får også denne uges gyldne remix challenge. Sådan en fik sidste uges gæster Kvadrillers også, hvordan de har fået løst deres UFOrdring kan du også høre i dette afsnit af Vidundergrunden der som altid er pakket med frisk ny dansk musik.

Produceret for DR af Volmers Wonderful World.

Du synes måske også godt om

 1. Serie12 episoder

  Tre timer, med alt fra hip hop, over techno og dubstep til disco

 2. Det er lørdag, det er eftermiddag, og du skal til Åbent Hus med Pelle Peter Jencel. Her er der højt til loftet og fyldt med cremen af cremen; de gode historier, de bedste gæster, de største træfsikre hits fra P3, ekstrem godt selskab og smil ad libitum. Du er inviteret forbi til den bedste eftermiddagsstemning og er garanteret de historier, du tager med videre, og de grin du fortjener, alt sammen pakket ind i den musik du elsker. Og du dropper bare forbi.

 3. Serie5 episoder

  En time med party anthems mixet af Helle Helle

 4. Serie19 episoder

  Goa, Berlin og Kina - med Lydmor på rejse i den elektroniske musik

 5. Serie1 episode

  Vi tjekker de allernyeste danske artister på 'Upcominglisten'

 6. Serie3 episoder

  Skru op for Mixet, din musikalske aftenbuffet, som giver dig musik, som smager af nostalgiske bangers, nutidige hits og fremtidens stjerner. DU er også i førersædet, når Upcominduellen giver dig lyden af dansk upcoming musik, hvor dine SMS-stemmer afgør, hvem der kåres til Ugens Upcoming.

  Produceret for DR af Munck Studios København.

 7. Serie16 episoder

  Kato weekend-mixer alt det bedste, live fra sit studie i Aarhus

 8. Serie19 episoder

  Tue Track stiller din sult efter rim og seje beats

 9. Serie15 episoder

  Det er fredag, så studiet emmer af høj energi og hits! hits! hits!

 10. Serie3 episoder

  Bliv (p)opdateret på de seneste nyheder indenfor poppens verden

 11. Serie10 episoder

  Bliv (p)opdateret på de seneste nyheder indenfor poppens verden.

  Popdatering giver dig de største hits fra hitlisterne i USA og England, og vi tjekker den danske airplaychart, salgschart, dancechart samt P3s egen upcomingliste.

  Du får hjælp til at sammensætte, din egen playliste når Poppanelet udvælger nogle af de mest interessant sange som er udgivet i ugens løb.

  Popdatering opturssoundtracket til en fed dag.

 12. Serie8 episoder

  Du smider bare jakken i entréen - der er åbent hus og højt til loftet i Residensen! Nynne Givskov og Kasper Reippurt tager sig af regningen og skruer op for anlægget, når anekdoter, højdepunkter og gæster fra musikkens verden inviteres ind under samme tag. Og ja. Du må gerne beholde skoene på.