Episode
Episode21. maj 20212 T 56 min.P3

Fredag 21. maj 2021

Vidundergrunden

fredag 21. maj 20212 T 56 min.P3

Om denne episode

Vidundergrunden er tilbage, som den lidt for store lænestol i læder... fra 90'erne der nærmest kunne ligge helt ned - en recliner!

Og hvorfor denne metafor? Jo ser du, Vidundergrunden har lidt ligesom en en lænestol, 3 indstillinger. Oprejst, tilbagelænet og lagt fuldstændig ned.

Sådan er Vidundergrunden også i dag. I første time får vi besøg af Fozza. Hun har hemmelig musik og måske også hemmeligheder med. Hun får denne uges remix challenge og apropos den, så har sidste uges gæster fra Fabräk også fået løst deres udfordring. Og for at slå det helt fast - ingen er født tørre! Det giver som altid meget mere mening hvis du bare lytter til programmet, som igen er pakket til bristepunktet med frisk, ny dansk musik.

Produceret af Munck Studios København.

Indhold

  • TitelTid
  • The Billionaire Strut med Notize00:12
  • Favourite Lover med eee gee02:27
  • Spytter dem i hoved med Filuka06:17
Om serien

Vidundergrunden

138 episoderP3

Volmer og Vibe tager et kig på det danske verdenskort og holder dig og dine højtalere i hånden på en tre timers tur ud i verdenspremierer og remix af gamle sange i nye versioner fra den danske vidundergrund inden for genrerne electronisk, tarantino techno, slangetæmmer disco, glam house, scandi trap og hip hop. Fællesnævneren for alt musik der spilles er, at den har været igennem danske hænder, stemmer og/eller maskiner.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste