Episode
Episode21. dec 20191 T 56 min.P4

Lørdag 21. dec. 2019

Diva & Dario

lørdag 21. dec 20191 T 56 min.P4

Om denne episode

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af:

Peter Mygind - siden 'Score Kaj' og 'Nikolaj og Julie', en skuespiller kendt af de fleste. Men også masser af teaterstykker og film står på hans CV, der i år udvides med en rolle i storfilmen 'Last Christmas', som også har skuespillere som Emilia Clarke og Emma Thompson på rollelisten.

Mette Østergaard - komet i den danske journalistbranche med ledende stillinger på Politiken, TV2 News og senest Berlingske på samvittigheden. For tiden kan hun på DRTV, opleves i dokumentarserien 'Ryd Forsiden' om livet på tre avisredaktioner.

Bryan Rice - sangeren vi lærte at kende på nummeret 'No Promises', og som siden har været en del af den danske musikscene, både i Melodi Grand Prix - i teaterkoncerter - og i en musical hvor han spiller Ole Henriksen. I år er han klar med julesangen 'Ønsketid'.

Indhold

  • TitelTid
  • 24K Magic med Bruno Mars00:04
  • I en stjerneregn af sne med Mads Langer05:58
  • Last Christmas med Wham!13:54
Om serien

Diva & Dario

71 episoderP4

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste