Episode
Episode11. sep 20211 T 54 min.P4

Lørdag 11. sep. 2021

Diva & Dario

lørdag 11. sep 20211 T 54 min.P4

Om denne episode

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af:

Martin Brygmann - Sangskriveren, sangeren, musikeren og skuespilleren, som mange sikkert forbinder med især Det Brune Punktum. Nu træder han op sammen med Danmarks Underholdningsorkester i 'Jesus Christ Superstar'.

Hanne Boel - Albums som 'Black Wolf' og 'Dark Passion' står i mange danskeres pladesamling, og måske kommer det nyeste også til det. Det hedder 'Kopi' og byder på hendes fortolkninger af 10 danske pophits fra 10'erne - med hende på dansk for første gang.

Kjartan Arngrim - Folkeklubbens karismatiske forsanger, der tidligere i år sikrede sig den prestigefyldte Carl Pris som 'Årets Tekstforfatter. Nu skal han og Folkeklubben på tur, blandt andet til K.B. Hallen og en koncert, der blev aflyst på grund af corona.

Indhold

Om serien

Diva & Dario

67 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste