Episode
Episode23. okt 20211 T 54 min.P4

Lørdag 23. okt. 2021

Diva & Dario

lørdag 23. okt 20211 T 54 min.P4

Om denne episode

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af:

Rane Willerslev - Professoren i antropologi, der efter en nærmest 'Indiana Jones'-agtig tilværelse, har fundet ro i rollen som direktør for Nationalmuseet. Aktuel med bogen 'Mit magiske træ' - en hyldest til naturen, også den danske.

Lau Højen - Carpark North's karismatiske forsanger, der debuterede i starten af 0'erne med et album der sikrede dem flere priser. Nu er han klar med soloalbummet 'Vi vil gerne kysses' og har Lis Sørensen med på titel-nummeret.

Jimmy Jørgensen - Den tidligere blikkenslager og garder, der efter at ha' lagt både rørtang og pelshue, har underholdt med musik og skuespil. Senest som en del af succesmusicalen 'Midt om natten' der spiller for sidste gang i denne weekend.

Indhold

Om serien

Diva & Dario

67 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste