Episode
Episode27. nov 20211 T 54 min.P4

Lørdag 27. nov. 2021

Diva & Dario

lørdag 27. nov 20211 T 54 min.P4

Om denne episode

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af:

Mark le Fêvre - Stand-up komiker, radiovært og også at finde som Lasse Rimmers medvært i 'Stormester' på TV2. Havde i 2019 premiere på sit første one-man-show 'Bøvl', og er snart klar med det nye: 'Heldig' - om at grine, når der ikke er en skid at grine af.

Arian Kashef - Startede som YouTuber, men skiftede retning mod skuespillet. Kunne sidste år blandt andet opleves i DR Drama-serien 'Når støvet har lagt sig', og i år i serien 'Kastanjemanden'. Nu gælder det 'Cirkus Jul' til fordel for Muskelsvindfonden.

Chantal Al Arab - 'Årets Drag Performer' 2020, der i øvrigt også kommer når man kalder ham Anders Larsen. Har en cand.mag. i historie som han også underviser i, altså når han ikke lige gi'r den gas med 'Veninderne'. Aktuel med bogen: 'Bøssernes Danmarkshistorie'.

Indhold

  • TitelTid
  • Lucy med Burhan G00:07
  • Tainted Love med Soft Cell06:56
  • Easy On Me med Adele15:02
Om serien

Diva & Dario

50 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Frederikke Muff og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste